| Anabelle1203 a întrebat:

Prietenul meu are telefon cu GPS. Vreau o aplicatie cu care pot sa-l urmaresc de pe pc.Sa vad pe unde e si sa vad ca se misca.Aplicatia poate fi instalata si pe telefon si pe pc(nu neaparat). Chestia necesara pentru PC poate fi si in browser, online nu neaparat sa o instalez in pc.
Multumesc.

9 răspunsuri:
| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Ce priwetena patetica are.dac ai fi prietena mea te-as parasi

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai nevoie de ceva softuri de la SRI. si sa iti dea papucii la cata incredere ai in el

| guardian18angel a răspuns:

Nu exista o asemenea aplicatie pentru publicul larg. Doar autoritatile, poate, au dreptul sa foloseasca asa ceva, cand se realizeaza o ancheta, desi poate nici atunci.

Totusi, e aiurea c-ai cere asta la publicul larg...

Nu mai incerca, nu exista asa ceva, si daca cumva poti pune mana pe asa ceva si te prind astia, o sa iei o amenda de zile mari happy poti fi data in judecata, chiar... incalci niste drepturi astfel.

| Anabelle1203 explică (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Nu conteaza pe cine. Ci cewinking. Daca nu ai inteles intrebarea nu mai raspunde aiurea.

| Anabelle1203 explică (pentru suntserios):

Nu conteaza pretextul. happy

| TommyLynn a răspuns:

Ce telefon are prietenul tau?
Daca are smartphone poti sa ii instalezi o aplicatie antitheft care sa iti poata da locatia lui fara accept.

| Anabelle1203 explică (pentru TommyLynn):

Da este smartphone.
Samsung Galaxy Gio S5660

| Anabelle1203 explică:

Putin imi pasa ca s-au luat laughing. Te deranjeaza pe tine ca s-au luat ei de mine? puppy dog eyes

| Anabelle1203 explică (pentru TommyLynn):

Eu vreau aplicatie fara sa necesite Wi-Fi.Doar GPS.