As dona 500 de lire unui orfelinat iar de restul banilor mi-as cumpara un telefon normal, ce m-ar putea servi la fel de bine. You have to be nuts to spend that amount of money on a plastic thing.
Bine zis... dar mai putin partea cu donatul, cu 500 de lire poti sa faci multe in ziua de azi.
Nu merita... de ce ai nevoie de ultimul model de telefon? ca la anul cand apare s10 sa iti para rau ca nu ai s10? in 2 ani telefonul ala poti sa il pierzi, sa il strici, sa il spargi, poate sa pateasca multe... si iti zic eu, ca peste 2 ani nu o sa mai fii la fel de multumit de el, eu zic sa iti iei ceva mai ieftin, fiindca mai nou si un telefon de 300 de lei nu are nici o problema, nu merge greu, merg multe aplicatii, rezolutie mare..cauta putin pe eMAG cu niste filtre mai avantajoase si pret mic si sigur o sa gasesti ceva, multa bafta!
Totusii... daca vrei cu adevarat telefonul mai bine il iei cu banii jos, ajungi mult mai ieftin la final, si nici nu trebuie sa platesti timp de 2 ani... strangi bani 2-3 luni si ti l-ai luat, din moment ce esti in Anglia nu o sa iti fie prea greu
Iti poti lua unul mai ieftin nici chiar la jumatate de pret dar undeva cu 30-40% mai ieftin decat in magazin de la cineva care are garantie la el si l-a luat nou.Site uri de anunturi bineinteles, si nu ti faci griji ca ti da teapa etc din moment ce ai garantie si la cea mai mica problema a telefonului ti o remedieaza Samsung ul...Acum fi atent daca faci asa sa verifici seria imei a telefonului sa fie cea din contract/factura/garantie. Eu unul daca as vrea neaparat un S9 asta as face... Si Vorba lui bro4555 esti in UK, nu ti-ar fi prea greu, zic si eu..Bafta
Până la urmă am luat modelul de 128 gb, cu carcasă si folie, 934 de lire. Oricum dacă apare s10, e ca și cum ai schimba s8 pentru s9 acu. Eventual il schimb in 2-3 ani dacă nu voi mai fi satisfăcut de s9 plus. Banii oricum se duc, asta prea puțin contează. Important e că sunt foarte mulțumit de el. Dacă apar probleme pe viitor la modelul respectiv, partea a doua.
Am luat și second hand un s7 edge, desigur ca prima problema ar fi fost la baterie. Ma uitam maxim 8 ore pe Youtube cu luminozitatea la maxim, in loc de 16 sau 18, cat zicea la specificații.
Când sunt banii tăi care normal că nu au cazut din cer, îți zic eu că nu ii dai nici cu împrumut, ca să nu mai vorbim de donația menționată.
Avea dreptate partial...adica la ce iti trebuie S9 cand un Xiaomi Blackshark(sigur nu ai auzit de el, dar macar da un search pe google sa vezi de ce este in stare), un Huawei P20, un OnePlus 5T sau un Google Pixel 2T fac acelasi lucru si mai bine la un pret mai mic si restul pastreaza-i sau fa ceva folositor cu ei...
Da... dar mereu vreau ce e mai scump cand vine vorba de tehnologie. Adică daca tot dai un ban pe un lucru, dai să fii sigur ca te ține. Este vorba si de procesor si dr 6 gb ram pe care ii are. Se vede si se mișcă superb.
Anonim9876456 întreabă: