| BlackRipper a întrebat:

Romtelecom m-au mintit ca sa accept prelungirea contractului, apoi nu mi-au oferit serviciul pentru care platesc. Am vrut sa renunt la ei si sa ma duc la alt furnizor de internet, dar reprezentantul mi-a spus ca imi vor da internetul prin fibra optica de 100mb daca prelungesc contractul. Am acceptat, mi-a spus sa astept in jur de o saptamana, am asteptat 2 si tot nu l-am primit. Cand am sunat la ei mi-au spus ca acest serviciu nu este disponibil in zona in care traiesc eu. Deci platesc pentru un serviciu de care nu pot beneficia. Ce pot sa fac in legatura cu asta, in afara sa ma mut?

Răspuns Câştigător
| viotedy a răspuns:

Daca lniile pe care esti nu suporta e problema lor.Sa anuleze contractul daca nu-ti pot oferi serviciile.Scrie la ANPC Bucuresti si nu te lasa, de ce sa dai bani degeaba?

4 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Protectia consumatorului. poate ai noroc si te indruma ei. caci eu doar odata am apelat la ei... si m-am convins de faptul ca e un organism cu angajati ce isi iau salarii si nimic mai mult. insa poate ca s-a schimbat ceva de atunci.

| viotedy a răspuns:

Reclamatie la OPC. Daca platesti degeaba dreptatea e de partea ta.Acum..cine stie ce scrie in contract.

| BlackRipper explică (pentru viotedy):

In primul rand, iti multumesc pentru raspuns. In al doilea rand, am sunat la ei si mi s-a spus ca in contranct este trecut internetul pe fibra optica, dar liniile pe care sunt eu nu suporta acest serviciu (ceea ce inteleg dpdv tehnic, dar care trebuia mentionat de catre ei cand mi-au facut oferta). Mi s-a mai spus ca vor fi inlocuite eventual, dar nu in viitorul apropiat. Deci ce pot face in continuare, si eventual cum m-ar ajuta o reclamatie la OPC?(ce masuri vor fi luate si cat timp va dura? nu vreau sa ajung prin tribunale etc etc)

| viotedy a răspuns (pentru BlackRipper):

Daca lniile pe care esti nu suporta e problema lor.Sa anuleze contractul daca nu-ti pot oferi serviciile.Scrie la ANPC Bucuresti si nu te lasa, de ce sa dai bani degeaba?

| Seby90 a răspuns:

100mb/s / 8 =12MB/s ceea ce. e cam nul oricum.

PS: Wtf, mai exista romtelecom?