| MariusTud0r a întrebat:

S-ar merita să trec de pe Samsung Galaxy S8 pe S9 sau S9+? Dacă da, de ce?

Argumentati vă rog!

Răspuns Câştigător
| Kreisegger a răspuns:

Salutare
Daca iti permiti sa faci un upgrade de la s8 la s9, atunci te sfatuiesc sa mai astepti deoarece curand va fi lansat s10, s10e, s10+, iar pretul va fi asemanator cu cel pe care il avea s9 la inceput.
1)S10 va fi primul telefon next gen cu procesor pe 5 nanometrii(adica perfromante foarte mari)
2)6/8/10/12 gb ram, la alegere
3)Arata pur si simplu minunat, te vei indragosti de el
4)Are full infinity screen, fara butoane
5)Va fii primul telefon official cu buton de amprenta in ecran(cel mai rapid)
6) securitate demna de 2019-2020
7) Nu vei mai avea nevoie sa iti schimbi telefonul mult timp de acum in colo.

Funda?

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nu prea - nu câștigi mare lucru dar dai o valiză de bani. Succes

| Rd79 a răspuns (pentru Kreisegger):

"1)S10 va fi primul telefon next gen cu procesor pe 5 nanometrii(adica perfromante foarte mari)"

Esti sigur? parca era 7nm?

"7) Nu vei mai avea nevoie sa iti schimbi telefonul mult timp de acum in colo."

Pai asta e valabil in fiecare an big grin In 2020 vor aparea mai multe telefoane cu ecran flexibil (care se transforma in tableta), si iar vom zice acelasi lucru.

| Kreisegger a răspuns (pentru Rd79):

Telefonul pliabil a apratu deja happy

| Rd79 a răspuns (pentru Kreisegger):

Exista prototipuri si unele cu doua ecrane, dar e vreun telefon disponibil pe piata acum?

| XYZ02 a răspuns (pentru Kreisegger):

Bun sfatul de a sari peste S9, dar argumentele aduse nu prea:

1)S10 va fi pe 7nm, dar ideea este ca va exista un consum mai mic, de acolo si diferenta de performanta, probabil nu una incredibila de mare cel putin pe CPU, mai sesizabil pe GPU.
2)Orice peste 4GB nu prea isi are rostul(maxim 6GB cu indolenta) mai mult se foloseste la marketing, ceea ca vad ca si tu ai cazut in aceasta capcana.
3)Aspectul este ceva subiectivi, personal nu imi place, dar argumentul tau este valabil.
4)Aici s-ar putea sa gresesc, dar am auzit ca display-ul se va numi tot Infinity Screen, probabil va fi asemanator cu cele de generatiile trecute(poate gresesc)
5)OnePlus 6T(sunt singur ca exista si alte modele ce merita mentionate, dar este singurul care mi-a trecut prin minte)
6)Aici informezi cititorul gresit, S10 va avea aceleasi pachete de securitate ca toate celalate telefoane Android(pachete primite de la Google), acum intr-adevar ca erau cateva probleme acum cativa ani cu telefoanele din China, dar lasi de inteles ca este ceva greu de atins.
7)Durata de viata medie a unui telefon este de 2-3ani,din proprie experinta dupa 2 ani maxim 3 bateria va fi inutilizabila

Mi se pare ca exagerezi putin mai mult prin argumentele aduse:
"procesor nou(adica performante foarte mari)" diferenta va fi insesizabila pentru utilizatorul de rand chiar comparand 855 cu 821
"6/8/10/12GB Ram" memorie ce nu va fi niciodata folosita la potentialul maxim
etc. etc.