| andrei705 a întrebat:

Sall All.Am o intrebare pentru voi:

1.Am un telefon Samsung Galaxy GT S5830 si am Android 2.3 parca.dar nu conteaza asta..conteaza ca as vrea sa pun 4.0.4.

Si nu stiu cum...

RASPUNSUL CARE MA AJUTA ARE FundaVOTE

Răspuns Câştigător
| Doctorfishadi a răspuns:

In aceasta situatie inseamna ca ori cine a avut telefonul inainte(daca nu este nou) a facut actualizarea, ori deocamdata nu sunt actualizari. Poti sa astepti, in viitor poate sa apara softul de care ai nevoie. Daca nu mai merge bine telefonul ii dai revenire la setarile din fabrica. Oricum chiar si cu up-date nu se cunoaste cine stie ce, iar versiunea originala cu care vine el dotat este cu mult mai stabila! Bafta!

6 răspunsuri:
| Doctorfishadi a răspuns:

Nu ai cum sa schimbi sistemul de operare al unui telefon, dar ii poti face un update care va adauga functii noi telefonului, dar nu ai cum sa il transfomi in 4.0.4.Pur si simplu ala este sistemul lui! Update poti face daca ai net sau wifi si sa activezi din bara de sus alerta notificare, dupa care iti va aparea update-urile disponibile. Funda si multa bafta!

| Bica1453 a răspuns:

Poti normal dar iti trebuie un calculator bun

| DizzyRawrr a răspuns:

Nu ai cum să schimbi sistemul de operare al unui telefon. Dacă el e 2.3, 2.3 rămâne. E ca şi cum tu ai incerca sa te schimbi din băiat în fată.

| andrei705 explică (pentru Doctorfishadi):

Bun. am wifi.Si am sus o bara dar nu-mi apar update-urile disponibile.Ca as vrea sa adaug functii noi.

| Doctorfishadi a răspuns (pentru andrei705):

Pai ca sa apara update-uri vezi ca trebuie sa activezi alerta notificare, astepti 1-2 ore sau mai putin si iti apare in lista in jos android update sau ceva de genul.Nu stiu daca pe 2.3 scrie asta, dar pe 4.1 asa scrie.Ai activat functia asta. Dacs nu o activezi nu iti apat update.Eu o am in acea bara langa pictograma cu sonor si luminozitate.Pur si simplu o atingi 1 data daca nu e activa.

| andrei705 explică (pentru Doctorfishadi):

Am gasit..La actualizare software.Am dat click si imi zicea sa imi fac cont Samsung.Am facut si am dat Actualizare. Zicea:Conectare la server si apoi Nicio actualizare disponibila.Ce inseamna? Ce pot face in situatia asta?