Si mie mi s-a intamplat la fel, numai ca eu l-am lasat in frig. Daca COOLboy nu are dreptate, ti s-ar fi putut intampla la fel ca si mie si anume sa-ti moara bateria (acumulatorul). Am fost disperata, nu stiam ce sa fac, nu se aprindea dupa ce il tinusem 2 zile la incarcat. Acum o saptamana am comandat un acumulator pe internet si cand mi-a sosit si l-am bagat in telefon, s-a aprins si functioneaza ca si inainte.
Si verisorului meu i s-a intamplat la fel. La el s-a stricat softul, tot din cauza asta. Du-l la un service autorizat sau la magaziunul de unde l-ai cumparat. Sigur iti va iesi mai ieftin daca telefonul mai este in garantie!
Daca l-ai lasat foarte mult timp cu acumulatorul descarcat, atunci cel mai probabil acumulatorul e "belit"...am mai vazut asa ceva si are nevoie de un mic soc electric pentru a primi curnt din nou! mergi la un service de mobile si roaga-i sa-ti verifice bateria nu de alta dar se poate daca mergi cu telu din prima, sa te pacaleasca si sa dai bani seriosi pe foarte putina munca ( adica de loc munca )