| Edward_Grossu_1997 a întrebat:

Am Samsung Galaxy Gio si nu imi merg unele jocuri( preferate). Adica nu le gasesc in market... Jocurile sunt: Subway Surfers, Granny Smith, Temple Run. Stie cineva o cale care sa le pot lua?( Am incercat sa le iau de pe PC dar nu cred ca erau bune.)

3 răspunsuri:
| AnDrEi66ANDY a răspuns:

Pai Samsung Galaxy Gio nu este cel mai perofrmat telefon cu android, nu se incadreaza nici macar in zona de mid range. De pe aplicatia google play de pe telefon nu iti apar decat aplicatiile care sunt compatibile, adica cele care merg pe telefonul tau.
Deci acele apicatiie nu merg pe telefonul tau sau merg cu foarte mult lag.
Daca aplicatiile ti-au mers inainte, adica iti apareau pe Google Play, iti sugerez sa dai o resetare generala la telefon, poate nu au fost cititte bine datele despre telefon. Dar daca nu ti-au mers inainte nu iti vor merge nici dupa resetare.
P.S. : poti incerca sa cauti jocurile pe care le veri pe site-uri precum andropalace.net si sa descarci varianta de joc directa facuta in rezolutia pentru telefonul tau adica hvga.
O alta varianta este sa faci putin overclock. Asta se face schimband rom-ul si punand unul care suporta overclock precum rom-urile de la cyanogenmod. Prina asta poti mari viteza procesorului in general cam cu 150 MHz dar asta duce la scadera duratei de viata a bateriei si a procesorului, plus ca daca il duci la o frecventa mult prea inalta il poti arde. Asta cu overcclock-ul necesita o investigare mai amanuntita pe google si pe site-urile de specialiate precum xda developers.
Bafta cu jocurile in hvga iar daca nu merg gandeste bine daca merita sa faci overclock tinant cont de memoria mica a ram-ului care s-ar putea sa te impiedice sa joci acele jocuri chiar si cu un procesor la o frecventa mai mare.

| Edward_Grossu_1997 explică (pentru AnDrEi66ANDY):

ESte totusi ciudat... Eu am cautat Subway Surfers pe android.mob.org si imi zicea ca este compatibil cu Samsung Galaxy Gio. Can l-am bagat nu voia sa se deschide. Dar am colegi care au Subway Surfers pe Samsung galaxy gio... Nu stiu cum au facut (nu mergea cu lag)

| AnDrEi66ANDY a răspuns:

Incearca sa il decarci de pe apkmania sau daca nu il gasesti acolo incearca pe filecrop.Eu de pe astea descarc jocurile pentru telefonul meu.