anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este diferenta dintre un telefon cu 512 RAM si unul care nu are deloc? Daca puteti sa imi si recomandati niste telefoane bune pentru aplicatii si pentru internet!

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Mai mult ram, mai bine. De regula 512 pentru un telefon sint mult mai mult decat suficient. Problema e bateria de regula, nu ramul...

9 răspunsuri:
| Iulia200025 a răspuns:

Pai iti recomand daca vrei sa iti iei un telefon cu RAMI tias propune sa iti iei un iphone3S,4S sau 5S dar daca nu vrei telefoane scumpe un Nokia C3 ti-ar prinde foarte bine pentru navigat pe internet!

| KodrutZ a răspuns:

1. 512 MB ram, desigur.
2. Ce buget ai, ce aplicatii vrei sa folosesti?

| Tudose_Ionutz_1996 a răspuns (pentru KodrutZ):

In jur de 500 ron.happy

Eu vroiam sa imi cumpar un galaxy mini2 dar am vazut telefoane mult mai ieftine...care au aproape totul la fel difera decat RAM, si vroiam sa stiu la ce folosesc rami?

| KodrutZ a răspuns (pentru Tudose_Ionutz_1996):

La ce ai vrea sa foloseasca? La ce folosesc si ramii de la calculator, evident.

Adica ar afecta aplicatiile? Sa mearga mai greu sau deloc? Asta ma intereseaza...

Ce telefon imi recomanzi intre galaxy mini2 si galaxy y duos? Am inteles ca y duos nu suporta flash din cauza procesorului...si nu stiu ce este flash ala...:-? http://www.emag.ro/compare/93

| KodrutZ a răspuns (pentru Tudose_Ionutz_1996):

Ia si invata frumos sa folosesti Google, e mult mai util decit sa pierzi timpul pe TPU. Ai nevoie de dual sim? Daca nu, mergi pe mini 2. In alta ordine de idei, ar fi mai bine sa iei frumos un Samsung Galaxy Chat B5330 sau ceva de genul, daca se duce touchul, macar poti folosi tastatura.