| AlleMrr69 a întrebat:

Salu oameni! Vreau să-mi iau Samsung Galaxy S3 Neo și știu că are 16 GB, cam câte aplicații încap în 16 GB? Mă refer doar la aplicații, fără poze și muzică. Am nevoie de răspuns urgent. Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Cristinelllllllllll a răspuns:

Cand zici aplicatii, ma intreb daca te referi la aplicatii sau la jocuri.
1GB - 1000Mb
16Gb - 16000Mb
O aplicatie are in jur de 50Mb. Deci o sa iti incapa "cateva"
Daca zici de jocuri, depinde ce jocuri. Sunt unele si de 2GB.

5 răspunsuri:
| Cosmin1233 a răspuns:

Incap destule chestii...cea mai mare aplicatie din app store cred ca e Google Chrome care are vreo 100 Mb, fara jocuri desigur.

| JuniorJuniorJuniorSiTasuSenior a răspuns:

Cel pitin 20 de aplicatii de marimea facebook-ului sauvputin mai mari. Eu zic ca se merita un s3 neo, este foarte bun, merge perfect pe net si in aplicatii, sper ca te-am ajutat big grin

| gelu1970 a răspuns:

Din cei 16 gb, daca scazi tot ceea ce ocupa android si aplicatii ce vin preinstalate de catre fabricant, posibil sa iti ramana jumatate, adica vreo 8 gb
apoi, invata sa faci diferenta intre memoria dispozitivului si stocarea interna. sunt doua lucruri diferite si de regula, acolo unde se instaleaza aplicatii ramane foarte putin spatiu, adica memoria dispozitivului.
deci daca te gandesti ca o sa poti instala sute de aplicatii, poti sa uiti.

| AlleMrr69 explică (pentru gelu1970):

Nu credeam că pot instala sute de aplicații. Dar voiam să instalez în jur de 30 de aplicații pe care probabil cu timpul le voi dezinstala( mă refer la jocuri gen Slendrina, Tom, FNAF). Știu că aplicațiile nu le pot salva pe card.

| gelu1970 a răspuns (pentru AlleMrr69):

Ok. insa nu iti face mari iluzii in ceea ce priveste "marea capacitate" ce o vand fabricantii si magazinele. eu am un S3 insa cu o memorie de 64 gb. e o diferenta uriasa. daca tot vrei un galaxy incearca sa gasesti unul cu 32 gb. e mai scump insa nu o sa ai probleme in a dispune de memorie.