Hai ca am venit cu raspunsul legal. prima oara trebuie sa afli daca a 2-a firma nu a preluat contractul de la prima, asa cum prima a preluat de la Orange. ca daca e asa nu e problema si platesti doar la a 2a.
daca insa si prima si a 2a lucreaza separat si au venit cu acelasi contract atunci e problema pentru ca Orange a vandut de 2 ori contractul tau. in cazul asta ii dai in judecata pe cei de la Orange si faci plangere si impottriva firmelor si a celor de la Orange la protectia clietului.
Nu cred ca e ok. adica nu mi se pare normal sa te contacteze de la 2 firme de recuperare pentru acelasi lucru. vb cu cei de la Orange. daca vrei pe dupa amiaza o sa revin si eu cu un raspuns dupa ce mi intreb mediatorul personal
Dal doar la o firma frate de ce sa platesti la amandoua. si nu e corect depinde unde vr tu Bafta
Cand m-au sunat ei le-am spus ca m-au mai contactat si cei de la eos ksi pentru datorie si ei mi-au spus ca nu au nici o treaba cu aia, ca ei au fost imputerniciti de orange.deci sa nu le dau nimic nu?
Fa plangere impotriva Orange daca cele 2 firme n au treaba intre ele. ti am zis in principiu trebuie sa fie un singur recuperator pe urmele tale si daca sunt 2 care nu si au pasat acelasi contract de la unul la altul si vin cu cate un contract fiecare atunci Orange e de vina si poti sa i dai in judecata si anunti si protectia consumatorului.