2300euro? Pai cum au reușit. Nu este un prag de 50euro după care cam toți operatorii îți taie macaroana in roaming.
Normal că primul pas e sa discuți cu ei
Mergi pana la o caserie a furnizorului au de telefonie si cere-le explicatii!
P.s.
Luna trecuta n-ei fost cumva iesit din tara cu telefonul?
Nu ai ce face...
Anul trecut am pătit la fel. Dar am avut norocul sa fie doar 2, 5 euro.
Mergeam din Tulcea catre Galați cu bicicleta. Am primit ceva avertizări cu privire la roaming, dar nu le-am băgat în seamă. Bine că am realizat rapid că sunt taxat. Am mers la Brăila la Vodafone, unde am abonament, sa vad care e situația. Acolo mi-au spus că, fiindca am nu știu ce optiune la roaming activata, traficul de date e in regim de roaming pe zona de graniță, pentru că se face prin relee de dincolo. Nu am înțeles eu prea bine,, desi explicatia a fost clară, tot ce am vrut a fost sa nu mai fiu taxat degeaba. Acolo mi-a dezactivat acea optiune. Acum, pentru mine nu a fost deranjant 2, 5 euro în plus la factura. Însă acum, cînd văd situația ta, mă întreb cum ar fi fost pentru mine, mai ales că am stat doua zile in zona de graniță.
Cred că tot ce vei putea face e sa actionezi in instanta. Ei îți vor dovedi daca mergi la ei că ai avut trafic pe net in roaming, deci că trebuie să plătești, și asta va fi scuza lor. Doar daca e vreo eroare la mijloc scapi
Prima data faci plangere la firma. Daca nu se rezolva, faci la ANPC, apoi in instanta.
Eu am fost doua zile si am avut cost suplimentar 3 lei.se vede treaba ca tu esti mai retardat.
Au trimis mesaj cum ca am ajuns la limita de 50 € si daca vreau ca continui sa trimit ‘continua’ eu fiind si pe wifi nu am bagat de seama, a 2 a zi am primit mesajul ca traficul de date este restrictionat la suma de 13768 lei
anonim_4396 întreabă: