Salut! Mai bine iti cumperi un telefon chiar din magazin vazandu-l cu ochii tai si probandu-l. Asa, au mai fost cazuri cu telefoane cumparate de pe internet si dupa ceva timp numai mergeau.
Fiecare cu alegerea lui dar nu toate sunt bune ce gasesti, sunt folosite! le schimba infatisarea, ca sa para noi.
Dar telefoanele astea vin cu tot felul de probleme ) tu stii ce faci pana la urma.
Eu ti-am dat un sfat daca vrei sa-l respecti bine daca nu, nu. Dar tot e mai bine sa cumperi unul nou nout, parerea mea. bafta!
Nou noutate.dar unde gasesc? Eu locuiesc in dambovita... daca stii..in apropiere de Racari... unde pot găsi?
Nu prea stii ce vorbesti... Emag este un magazin online, care vinde produse noi precum Altex, Flanco, Domo, ce are si magazin fizic. Daca nu stii sigur, nu mai dezinforma pe altii.
Eu zic sa nu iti cumperi chiar orice telefon de la nu stiu ce firma, mai putin cunoscuta. Mai bine te-ai uita la brand-uri care se respecta si au produse bune, cu garantia tehnica in regula ( adica sa iti poata repara sau schimba telefonul ) nu ca acea firma chinezeasca... Nu spun ca nu sunt si firme chinezesti bune Huawei, Xiaomi care fac telefoane excelente, dar iti zic sa te gandesti de doua ori inainte sa cumperi un telefon chinezesc mai putin cunoscut.
Cate aberatii poti spune andutzule. Cum sa-si ia de la orice firma? doamne cate prostii zici. Daca ar fi sa ne luam toti de la firme necunoscute si de la oricare asa la vrajeala, cu siguranta ne-ar da numai tepe.
Asa ca numai spune tu chestii d-astea daca nu cunosti despre telefoane ca sa te bagi asa in seama aiurea eu i-am dat sfaturi utile nu sa-si cumpere de la orice colt telefon cum ii zici tu. bafta si nu vreau sa ma contrazic cu nimeni deoarece nu se ajunge nicaieri, atat am avut de zis si cand vei cunoaste cu adevarat ceva atunci sa vorbesti, pana atunci mai invata despre telefoane, si cam ce se intampla acuma.
Salut. In dambovita nu am idee pe unde ar putea fi, tu stii mai bine. ia pe cineva cu masina si cauta poate gasesti ceva. Ori te duci in alta parte si-ti cumperi un telefon, daca nu gasesti prin zona ta. bafta
Funnyman32, probabil nici nu ai citit tot ce am scris, sau daca da, cu siguranta nu ai inteles nimic pentru ca tu esti un om care se crede mare și tare si tot ce vrei tu intelegi. Eu tocmai asta am spus ca Emag este o firma de încredere nu este o firma fantoma si am mai spus ca telefoanele bune vin de la brand-uri cunoscute, nu chinezarii. Iar eu nu cred ca te-am jignit pe tine, spunandu-ti ca nu stii nimic si esti prost si sa te lasi de acest domeniu. Nu cred ca ai mai multa experiență in domeniul acesta asa ca te rog SA TACI.
Omule esti culmea. Am avut doi prieteni care si-au luat dupa eMAG telefoane. Si dupa o luna de zile cand au plecat in afara unuia dintre ei i s-a stricat telefonul si la celalalt ii facea figuri. Stiu ce vrei sa zici si nu te-am jignit deloc doar ca m-ai scos putin din sarite.
anonim_4396 întreabă:
Anonimul205 întreabă: