| David23445 a întrebat:

Salut, am o intrebare pe care nu stiu cum sa o formulez in asa fel incat sa intelegeti. Fratele meu are un telefon, nu stiu cum i s-a dezlipit ecranul, adica ecranul iese din telefon, nu mai sta acolo si el s-a gandit sa il lipeasca inapoi cu lipici, cu lipici normal de la magazin si acum nu mai merge camera de fata. Adica cand vrea sa faca selfie se vede doar alb si taciul se misca singur, adica telefonul se apasa singur si difuzorul de sus care trebuie sa se auda in timpul apelului nu se mai aude, mai exista o cale de a repara acest telefon?

12 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Poate dacă cureți TOT lipiciul ăla aplicat unde nu trebuie

| David23445 explică (pentru sierra1):

Pai și cum să îl curețe să dea ecranul jos de tot și cu ce să îl curețe?

| sierra1 a răspuns (pentru David23445):

Să facă ce vrea dar să curețe tot cu solvent pentru lipiciul folosit - așa cum am mai spus - sau dacă nu e in stare, o lasă baltă și scoate bani pentru ce o fi de schimbat

cu plăcere!

| David23445 explică (pentru sierra1):

Mulțumesc mult

| cristi202 a răspuns (pentru sierra1):

Munca de chinez batrin.

| cristi202 a răspuns:

Tatăl meu avea o vorbă cand era vreo situație ca asta: "Cind ti-o faci cu mina ta, se numește lucru manual"
Lipirea trebuia făcută cu un adeziv special.
Ar fi ceva sa poți curata tot acel adeziv. Exclus daca e superglue.

Bula
| Bula a răspuns:

Amin!
Alt telefon.

| anonimg a răspuns:

Curățatul lipiciului și toată reparația să fie lăsată în grija celor de la service.
Superglue lipește prin topirea materialelor. Adezivul de pe telefon lipește în așa fel încât ecranul să mai poată fi scos fără să se spargă și pus din no (adică adezivul fabricantului nu distruge materialele).

| David23445 explică:

Eu i-am spus sa nu puna lipici dar aa zis ca sunt eu nebin

| David23445 explică (pentru David23445):

Nebun

| Cksihja a răspuns:

E telefonul lui așa că are voie să-l strice dacă vrea, e treaba lui.
Îți recomand să nu-i dai lucruri pe mâna lui să le repare.

| David23445 explică:

Dacă îl duce la service îl poate repara?