Eu ți-aș sugera Iphone 6s chiar daca e vechi.
Chiar daca are memoria mai mare, Huawei nu se compara cu un iphone.Iti zic si de ce:
Iphone are Siri, are un difuzor foarte bun, mai bun decat unele telefoane noi, se aude ca o boxa pentru ca are bass-ul mai amplificat.Ai
Apple store, unele aplicatii pe care un telefon Android nu le are.
Acum tine la alegerea ta.
Dar, vezi ca daca iti iei iphone 6s de pe olx, asigura-te ca e bun! Pentru ca nu știi daca e functional cu totul! O saptamana poate merge, iar a doua nu! Sau mai sunt altii care ti-l dau aproape nou!
Sper ca te-am ajutat
P.S Huawei face pozele foarte clare
IPhone 6s este vechi pentru generația smartphone-urilor de acum. Sunt altele mult mai bune care dau de pământ cu iPhone. La iPhone plătești doar marca, e doar pentru fițe. Iar pe olx e plin de bișnițari.
Mai pui ceva bani cât costa acel Huawei și poți cumpăra p smart z cu procesor mai bun. Si memoria ram mai multă. Și Huawei y6p e ok ca specificații, dar procesorul nu este strălucit.
Iphone 6s
Card slot No
Memory Internal 16GB 2GB RAM, 32GB 2GB RAM, 64GB 2GB RAM, 128GB 2GB RAM
MAIN CAMERA
Single 12 MP, f/2.2, 29mm (standard), 1/3", 1.22µm, PDAF
Features Dual-LED dual-tone flash, HDR
Video 4K@30fps, 1080p@60fps,1080p@120fps, 720p@240fps
La memorie interna depinde, poate avea de la 16 gb pana la 128, iar ram, sigur are 2 gb
Huawei e cam nașpa.In schimb iși poate lua un Samsung a50.Am vazut pe site ul eMAG, a50 la 1000 de lei.Adica foarte ieftin la specificatiile acelea.Dar el a spus dintre Huawei si iphone 6s.Treaba lui
Acum depinde de preferintele tale! In primul rand gandeste-te daca vrei Android sau ios! Ios e ceva mai fluent, dar Android e ceva mai customizabil si Huawei oricum sunt telefoane bune si nu ar trebui sa ai probleme cu lag-ul in utilizare normala(Youtube, social media).Dar daca vrei sa te joci si jocuri destul de mult, atunci iphone-ul ar fi o optiune, deoarece e un fost flagship.Acum daca e pe olx nu stiu ce sa zic.De obicei imi cumpar telefoanele de la operatori, iar olx nu poate nu e chiar de incredere! Oricum, sper ca te-am ajutat!
Recomand Huawei, au modele foarte bune la prețuri mici, inclusiv Y6P.
Eu am de exemplu un Huawei P smart 2019 de când a apărut pe piață, și încă merge ca nou. De atunci iau doar de la Huawei.
Acum depinde și de preferințele tale:
1. Preferi Android sau IOS.
Android aduce mult mai multe chestii interesante decât IOS și e mai ușor de utilizat
2. Un telefon folosit sau unul nou nouț
Eu de exemplu nu suport gândul de a-mi cumpăra ceva ce a fost folosit de un străin. Prefer să îmi iau lucrul meu bun la mâna întâi.
3. Toate Iphone arată la fel, mai mult sau mai puțin. La Android ai sute de modele ieftine și bune din care să alegi, modele pentru orice preferințe.
Așa că recomandarea mea e să te îndrepți spre un Android nou. Ai putea alege între Huawei sau Samsung, au foarte multe modele bune la prețuri mici. Succes!
Mergi pe un telefon nou. Eu am cumparat Huawei p Smart z și nu am avut probleme cu el și îl am de câteva luni.
Nașpa ești tu. Dețin Huawei de 1 an și jumătate și sunt mulțumit. Nu am avut probleme și vreau sa iau un al doilea Huawei : Nova 5T.
Cumpara Huawei nou nout de la eMAG, decat sa-ti iei vreo teapa pe olx. si oricum 6s e vechi..nu merita parerea mea
Pe olx poți lua țeapă.
Iphone 6s e descatalogat.
Eu aș alege un telefon nou actual.
Cât ești dispus să plătești pentru un telefon?
Așa pot să îți recomand ceva.