Pff cu aceeasi problema ma confrunt si eu mereu cand se buseste de cateva ori pe jos
sincer sa fiu eu l-am dus de 3 ori in service din cauza touchscreen-ului
sfatu meu e sa iti cumperi alt telefon ca iti spun nu isi mai revine
Salut!
Sau pierdut din INGI-i touchscreen-ului! Un tell cu TS are anumiti INGI!
Inlocuiesteti ecranul cu unul nou!
LG cookie fresh este un telefon sensibil adica daca la-i scapat jos ai probleme cu el mereu, sfatul meu este sa il schimbi cu un telefon mai bun
Si eu am avut. Si nu m.a tinut mai mult de un an. Si eu tot asa .L.am scapat de cateva ori pe jos, si nu imi mai merge touchscreen.ul. Asa cum zice Rizeaa. Este un telefon foarte sensibil. Nu stiu ce sa zic. Cea mai buna metoda e sa il duci la magazin si sa intrebi daca se mai poate repara.Dar daca nu mai este in garantie nu cred (parerea mea). Sper ca te.am ajutat
Si eu am un LG kp502 prima data nu mi-a mers jumate din touchscreen dupaceea nu mi-a mers tot ......il tot loveam si eu de palma si isi revenea si dupaceea iar nu mergea si l-am dus la magazinul de unde l-am cumparat si a zis ca e un soft care nu merge.l-am facut dar dupa 1-2 s-a stricat iara.....alta optiune n-am avut decat sa-mi cumpar altul.deci mai ibine iti iei altul decat sa-l repari k poate se strica din nou
Si inainte sa il am pe kp502 am avut si eu cookie fresh si la fel s-a intamplat cu touchscreenul ....asa k mi-am luat un Samsung si n-am probleme cu el
D-apai si eu vreau sa-mi iau un Samsung dar momentan n-am cu ce oricum s-a reparat singur. Saracu', cat l-am mai scapat pe jos.
Multumesc pentru sfaturi cu toate ca majoritatea imi spun sa-mi iau alt telefon, nu cum sa-mi rezolv problema. S-a reparat de la sine din fericire. De cate ori l-am scapat, nu credeam ca isi mai poate reveni.