Eu am telefonul acesta: https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_ai_dual_camera-9120.php
Si nu am probleme cu el.
Huawei si Samsung sunt telefoane instabile in ce priveste softul.
Iphone si Xiaomi au un soft mai stabil (indeosebi iphone).
Deci pe mine nu ma mira ca apar probleme la Huawei si Samsung. Poti sa stai si 10 ore pe o aplicatie, ea nu trebuie sa faca probleme.
Pentru ca problema ta nu este una generala, ar trebui dus telefonul in garantie si reinstalat din nou sistemul de operare (Android). Daca s-a stricat dupa 3 reparatii (service-uri), ai dreptul sa refuzi telefonul si sa-ti primesti inapoi toti banii care i-ai dat pe el, sau sa iti dea unul nou -tu alegi.
Trebuie deci sa contactezi vanzatorul si sa vezi care sunt procedurile pentru garantie. Se va pierde absolut tot din el, si inainte de a-l trimite in garantie sa ii dai o resetare generala ca sa nu-ti ramana adresa de email in el.
Nu am auzit niciodata de această problemă, nu am pățit, dar se pare ca exista. Posibil sa fie vreun defect din software.
Efectul de Burn la ecrane se produce DOAR la cele cu tehnologie OLED sau AMOLED... in rest e foarte rar la un IPS sa se intample asta... daca patesti ecranul NU se mai poate repara dar schimba de tot. Adica acei pixeli afectati sunt "arsi" adica "consumati" etc
Poate că tu te gândești la Xiaomi ca la un Ihunt sau Cubot sau ca la cine știe ce replică de telefon.
Este adevărat că Xiaomi este un telefon slab la poze și video; asta pentru că este un telefon creat special pentru un buget redus. De asemenea nu-i găsesc o folie perfectă pentru ecran.
Dar are și lucruri bune care se pot observa numai după utilizare.
Să nu uităm că Pocophone F1, un produs al lui Xiaomi este pe primul loc în ce privește viteza, timpul de răspuns. Și Pocophone F1 nu este chiar un flashgip, ci un telefon la aproximativ 1500 lei.
Și apoi, dacă încă multe Samsung-uri tânjesc în așteptarea lui Android 9, eu deja îl am de mult. Ba încă săptămâna trecută am trecut de la MIUI 10 la 11. Adică actualizările sunt la zi. Înseamnă și asta o stabilitate de soft. Și este cel mai important lucru al unui telefon; mai important decât camera foto/video.
Neah, am avut si eu problema asta pe binecunoscutul Redmi Note 4X, nu putem blama anumite brand-uri pentru treaba este.Este pur si simplu o problema a ecranelor de tip IPS
Pardon, cumva comentezi despre MIUI cand Samsung a avut cel mai hate-uit sistem de operare bazat pe Android, mai rau decat EMUI si anume TouchWiz )) Asta timp in care MIUI conducea si conduce in top-ul sistemelor de operare
Nu zic ca acum este aceeasi poveste, odata cu OneUI Samsung a trecut intr-adevar pe drumul cel, bun, dar i-a trebuit foarte mult si asta in conditiile in care MIUI a fost si este in continuare un Custom ROM foarte apreciat
Nu e vorba de soft, stiu ca nu ar trebui pe ecranele IPS sa se intample. I-am contactat si pe cei de la HUAWEI si mi-ai spus sa-l duc in service. Acum poate mi-a intrat o picatura pe microfonul de sus si s-a degradat. Am un prieten cu acelasi telefon, insa el l-a bagat in piscina. Nu s-a stricat, insa se vede foarte rau app antecedenta pe ecran
Poate te ajută și vreo aplicație din Google play.
Caută: burn screen repair
Încercă câteva aplicații din lista care îți apare. Dar să nu mă înjuri dacă îl strici mai rău?
Mimo2 întreabă:
Adi36346346 întreabă:
f22c10 întreabă: