| axyjamaicanu a întrebat:

Salut, am o problema... in roaming, am primit mesajul cu utilizarea excesiva a datelor si sms-urilor in SEE (am 2 luni de cand am iesit din tara), accept faptul ca trebuie sa platesc din credit traficul de date, insa nu mai pot folosi altceva in afara de Whatsapp si Facebook... De la relatii cu clientii mi s-a spus ca trebuie sa schimb cartela SIM. Este vreo posibilitate sa fac acest lucru in Italia? Nu exista alta cale pentru a face sa functioneze totul normal?

3 răspunsuri:
| Konstantinos99 a răspuns:

Ai putea sa verifici daca nu ai ramas blocat pe o reatea din roming iar acest lucru te impedica sa mai accesezi altceva. In functie de operator poti face o verificare pe aplicatia Orange services, sau Telekom sau Vodafone sectiunea roming sau de alegere a operatorului si sa selectezi automat, sau eventual selectezi tu manual, iar apoi automat. Banuiesc ca restart, si introducerea cartelei in alt telefon ai incercat. Deci daca nu a mers nici una din variante clar back to Romania.

| axyjamaicanu explică (pentru Konstantinos99):

Am incercat sa aleg operatorul pe manual, am incercat si pe manual, am stins telefonul. Ramane sa incerc sa bag cartela in alt telefon. Momentan am rezolvat printr-un server VPN... Sper sa functioneze pana ajung in tara. Multumesc pentru reply

Răspuns utilizator avertizat