| Yugeen a întrebat:

Salut,
Am o problemă la telefon (Mi3w): a intrat în bootloop.
Problema nu este flash-uirea unui alt ROM ci recuperarea datelor de pe SD-CARD! Aveam câteva aplicaţii ce stocau fişiere în subfolderele lor şi am nevoie de acele fişiere!
Cum le pot recupera?

8 răspunsuri:
| StefanKogut a răspuns:

Folosesti un card reader pe pc si le descarci de pe card pe pc. De acolo faci ce vrei cu ele. Iar in viitor te sfatuiesc sa-ti configurezi un sync backup pentru fisierele vitale.

| kteichd a răspuns:

Scoate cardul baga-l in laptop/pc cu card reader si copiaza tot

| Yugeen explică (pentru StefanKogut):

Sd-Card = memoria internă, nu micro-sd! Telefonul nu are slot micro-sd!

| StefanKogut a răspuns (pentru Yugeen):

Starteaza in CWM Recovery
Selecteaza Advanced
Selecteaza "Wipe dalvik-cache"
4. Selecteaza "Mounts & Storage"
5. Selecteaza "Wipe /cache"
6. Restarteaza phone-ul
Acum ar trebui sa fi iesit din boot loop si sa poti accesa storage-ul intern printr-ul cablu.

Dacă urmez paşii ăstia imi păstrează memoria internă "intactă"?
Mie îmi trebuie nişte fişiere de back-up de la una dintre aplicaţii, nu poze sau chestii de genul ăsta...

Da. Numai daca executi wipe data sterge datele. Acum daca tu stii bine ca ce ai tu nevoie e in niste fisiere, adica datele sunt persistente atunci e ok, daca insa nu sunt persistente si sunt salvate in memorie atunci n-ai noroc, dar nu din cauza cache-ului, insa daca folosesti o aplicatie facuta de un developer idiot care salveaza datele in cache atunci mai bine nu o mai folosi niciodata.

...back-ul la fişier (sau mă rog, exportul lui) îl făcusem deci am ceea ce îmi trebuie... Sper să meargă.
Cu un tutorial pentru CMW mă poţi ajuta? Din câte am găsit ar fi o aplicaţie din Google Store care are şi CMW dar nu ştiu cum pot folosi asta din PC din moment ce nu îmi vede telefonul.

Daca nu-l ai instalat nu-l poti folosi, data viitoare de acum. Singura posibilitate de a iesi din boot loop fara CWM este reset to factory settings si asta stii ca-ti sterge datele. Imi pare rau! Ai aici doc pentru CWM: http://www.addictivetips.com/......te-guide/, te sfatuiesc ca pe viitor instalarea acestei aplicatii sa fie printre primele instalate in orice Android.