Touch-id-ul merge numai pe telefonul respectiv, este paired cu procesorul telefonului. Daca spre exemplu ti se strica butonul home, si vei cumpara altul, nu va mai merge touch id-ul.
Am si eu aceeasi problema cu un iphone, mi-a stricat fi-miu butonu home, si e relativ ieftin, e 10 lei altul, dar nu imi va mai merge touch id-ul pe acel telefon.
Trebuie sa-i pui butonul original care a fost pe acel telefon, sa functioneze amprenta la loc
Am pus si butonul de la vechiul telefon, displayul merge dar partea apropiata de touchid gen, nu se apasa. Si nu pot configura iphone-ul deoarece l-am resetat din fabrica.
Ideea e urmatoarea. Touch id va merge doar cu butonul cu care a venit telefonul. Daca acel buton s-a stricat, si va trebui sau a trebuit sa il inlocuiesti, i-ati adio de la touch id ca nu va mai merge.
Poti sa-i pui tu buton de 5 lei, sau buton din aur de 999999 lei. Touch id-ul nu va mai merge.
La ora actuala cred ca sunt 2 in lume, care repara butoane, sa-ti repare butonul ogininal, dar nici unul din ei nu e din Romania,
si te costa vreo 400 ron sa-l trimiti prin posta, si sa astepti 2 luni.
ia uite. https://imgur.com/a/eaufpbh
Azi mi-a venit si mie butonu si setu sa il desfac.
N-am avut timp dar cred ca poimaine ma bag in el
Am un iphone 6 care sta degeaba prin casa si si asa imi *** fi-miu telefonul meu, mai bine il repar pe asta si i-l dau lui.
Touch id-ul nu va mai merge la el, dar macar e folosibil, pentru un Youtube acolo, sau sa citesc un mail.
Telefonu meu e impecabil, nu l-am trantit nu nimic, doar ca s-a dus dracu butonu.
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: