| mateiciprian a întrebat:

Am si eu o intrebare.Am inregistrat intr-o seara ceva pe telefonul mobil la ora 22:00, iar dupa aceea am scos bateria din telefon cateva ore si l-am inchis, dupa cateva zile am verificat inregistrarea si am intrat la "detalii" si nu imi mai aparea ca inregistrarea a fost facuta la ora 22:00, imi puteti spune care este motivul? Multumesc!

5 răspunsuri:
| marianvranceanul1 a răspuns:

Nu stiu.Dar daca scoti cardul de memorie e posibil sa pierzi tot ce ai pe el.Nu mai inchide telefonul scotand bateriaE asa scump sa il incarci?

| nutepriveste21 a răspuns:

Ora 22 era in realitate dar ceasul telefonului poate era setat gresit si atunci la detalii va aparea ora indicata de acesta in momentul inregistrarii, asta daca e vorba de un clip video sau unul audio.Dar ce ora apare si despre ce fisier este vorba?

| catelusdragalasmicut a răspuns:

Da,atunci cand scoti bateria si nu setezi ceasul imediat se schimba ora. oricum ti se schimba, nu e bine sa inregiistrezi ceva si dupa sa scoti bateria.telefonul are nevoie de ea si daca nu o ia e la fel ca tine daca nu ai avea creier. nu te speria, toti patim asta la un timp! rolling on the floor

| catelusdragalasmicut a răspuns:

Da,atunci cand scoti bateria si nu setezi ceasul imediat se schimba ora. oricum ti se schimba, nu e bine sa inregiistrezi ceva si dupa sa scoti bateria.telefonul are nevoie de ea si daca nu o ia e la fel ca tine daca nu ai avea creier. nu te speria, toti patim asta la un timp! rolling on the floor

| mateiciprian explică (pentru nutepriveste21):

Audio,apare la 5 dimineata