| Dariuspeerta a întrebat:

Salut am si eu o intrebare: Ce smartphone imi recomandati? Adica sa fie un pret intre 500-1000 de lei, adica galaxi s2 s3 sunt excluselaughing. As vrea sa fie ok si ca pret si ca dotari. Cel care ma va ajuata cel mai mult va primi funda. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Eu iti recomand Samsung Galaxy Ace. Are ecranul cat un iPhone 4 de mare, are Gorilla Glass ( ecran foarte rezistent), procesor bun (are foarte multa fluiditate), camera de 5 mp cu flash (face niste poze exceptionale, si ziua si noaptea), si ruleaza Android. Eu l-am avut in mana, si este foarte bun de orice: jocuri, navigare pe internet, etc. Mai ales ca ai Android Market, de unde iei o groaza de aplicatii.Acum, depinde de tine. Si e vreo 800 de lei.

9 răspunsuri:
| cristiiiiiii a răspuns:

Samsung galaxy mini, Samsung galaxy gio

| DanRosu a răspuns:

Unde gasesti tu s3 la 1000 lei...ia-ti Samsung galaxy s1 sau s plus.

| Luminita_Diana_1995 a răspuns:

Sincer as opta mai mult pentru Htc-uri, in special Htc Desire S sau Htc One S. happy

| Sk1j4 a răspuns:

Galaxy S2 gasesti sub 1000 RON.in stare perfecta.
Ia-ti LG OPTIMUS BLACK este un telefon extraordinar.Amm si Galaxy s si s2 si OPTIMUS BLACK.Dar imi place mult mai mult Optimus Black decat celelalte doua telefoane.

| Sk1j4 a răspuns (pentru DanRosu):

Nici nu a zis ca, gaseste S3 la 1000 lei.Citeste inainte sa comentezi aiurea.

| omega33 a răspuns:

A innebunit toata lumea pe Samsung! eu mi-am cumparat un Lg optimus L7 e super ok si ca pret si ca dotari, pe la internity. germanos. Orange sau Vodafone in magazin e 1200 lei la liber. eu l-am luat cu 900 de pe un magazine on`line(yourphone.eu), cu accesoriile ajungi la 1000 lei (husa, folie de protectie, card). Eu zic ca e ok. funda?

| Dariuspeerta explică (pentru DanRosu):

Citeste ce am scris inaintelaughing nu am zis nimic ce vorbesti tu acolo...

| pwp a răspuns:

Samsung Galaxy S Advance

| Chrysstian a răspuns:

LG optimus l5
Huawei vision
Nokia 700
Samsung galaxy ace plus
Allview p5 alldro