| Ilie_George_1988_BpJm a întrebat:

Salut, am si eu o problema: cand sun pe cineva nu la toti mi se aude tonul cand suna, dar daca raspunde, imediat aud, doar taraitul nu. Stie cineva care ar putea fi problema? Am Samsung galaxy s8 plus cu Android.

Răspuns Câştigător
| Alooka a răspuns:

Bună! Si eu am avut aceeași problemă pe Samsung galaxy s8 plus. E problema rețelei. Eu am rezolvat-o asa :
Setări > Conexiuni> Rețele mobile> Mod rețea> Numai 3G, iar apoi dezactivezi apelul 4G.
Baftă!

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cand nu auzi ca suna in timp ce apelezi pe cineva, atunci persoana ori este intr-o zona de semnal slab, ori are bateria descarcata, iar conexiunea se face anevoios.
Daca totusi are semnal bun si bateria incarcata, atunci este semn ca semnalul poate trece si printr-un sistem de ascultare...

| Ilie_George_1988_BpJm explică (pentru Bula):

Se apeleaza persoana respectiva, doar ca ma trezesc ca raspunde deodata, nu aud nici un ton pana imi raspunde.

| 01nelu01 a răspuns (pentru Ilie_George_1988_BpJm):

Am si eu aceiași problemă, pe un Samsung s8. Operator telefonie digi. La tine ce operator e?
Nu stiu dacă să fie de la telefon sau de la operator...
As vrea să aud tonul de apel...

| Ilie_George_1988_BpJm explică (pentru 01nelu01):

Si la mine tot digi, dar am fost si mi-am schimbat simul gandindu-ma ca sa uzat dar la fel...nu am cartele pe alta retea sa incerc.

| Alooka a răspuns (pentru Ilie_George_1988_BpJm):

Bună! Si eu am avut aceeași problemă pe Samsung galaxy s8 plus. E problema rețelei. Eu am rezolvat-o asa :
Setări > Conexiuni> Rețele mobile> Mod rețea> Numai 3G, iar apoi dezactivezi apelul 4G.
Baftă!

| Ioan_Frincu_1992 a răspuns:

Nu inteleg foarte bine intrebarea, daca nu auzi tonul cand suni pe cineva problema este de la operatorul de telefonie,
Daca auzi tonul in timp ce te suna cineva, dai un reset telefonului

| Ilie_George_1988_BpJm explică (pentru Ioan_Frincu_1992):

Nu aud tonul, adica sa sune in casca atunci cand apelez eu pe cineva, acel "tan-tan" precum ca suna, doar ca nu se intampla la toti cei pe care ii apelez.

| Alooka a răspuns (pentru Ioan_Frincu_1992):

Succes!

| Ilie_George_1988_BpJm explică (pentru Alooka):

Multumesc

| Alooka a răspuns (pentru Ilie_George_1988_BpJm):

Cu drag!