Bună! Si eu am avut aceeași problemă pe Samsung galaxy s8 plus. E problema rețelei. Eu am rezolvat-o asa :
Setări > Conexiuni> Rețele mobile> Mod rețea> Numai 3G, iar apoi dezactivezi apelul 4G.
Baftă!
Nu inteleg foarte bine intrebarea, daca nu auzi tonul cand suni pe cineva problema este de la operatorul de telefonie,
Daca auzi tonul in timp ce te suna cineva, dai un reset telefonului
Cand nu auzi ca suna in timp ce apelezi pe cineva, atunci persoana ori este intr-o zona de semnal slab, ori are bateria descarcata, iar conexiunea se face anevoios.
Daca totusi are semnal bun si bateria incarcata, atunci este semn ca semnalul poate trece si printr-un sistem de ascultare...
Nu aud tonul, adica sa sune in casca atunci cand apelez eu pe cineva, acel "tan-tan" precum ca suna, doar ca nu se intampla la toti cei pe care ii apelez.
Se apeleaza persoana respectiva, doar ca ma trezesc ca raspunde deodata, nu aud nici un ton pana imi raspunde.
Am si eu aceiași problemă, pe un Samsung s8. Operator telefonie digi. La tine ce operator e?
Nu stiu dacă să fie de la telefon sau de la operator...
As vrea să aud tonul de apel...
Si la mine tot digi, dar am fost si mi-am schimbat simul gandindu-ma ca sa uzat dar la fel...nu am cartele pe alta retea sa incerc.
Bună! Si eu am avut aceeași problemă pe Samsung galaxy s8 plus. E problema rețelei. Eu am rezolvat-o asa :
Setări > Conexiuni> Rețele mobile> Mod rețea> Numai 3G, iar apoi dezactivezi apelul 4G.
Succes!
qBanned întreabă: