| papuciirupti a întrebat:

am uitat parola la un HTC one mini si tot ce vreau e sa imi recuperez fotografiile. daca nu le aveam il resetam. cum pot face asta? sunt unic proprietar, nu e furat sau ceva de genu.... ofer funda happy

5 răspunsuri:
| h3llboy666 a răspuns:

Daca te referi la codul telefonului (cifre sau model) si nu la codul PIN atunci bagi codul de mai multe ori si ar trebui sa iti apara sa-l deblochezi cu contul de google (cel pe care il folosesti la magazin play)- bineinteles daca ai un cont pe magazin play sau pe google.

| papuciirupti explică (pentru h3llboy666):

Am incercat dar nu imi apare nimic in afara ca am gresit modelul. nu merge sa dau pe nimic altceva decat intra in camera si daca vreau sa vad galeria evident imi cere codul(cifre)

| Misfits a răspuns:

L-ai furat.

| papuciirupti explică (pentru Misfits):

Mai omule tu gandestii ce scrii? daca era furat taceam Dumnezeului din gura, ii dadeam resetare si il foloseam sau il vindeam si nu ma mai omoram sa gasesc nu stiu ce idei sau sfaturi pe TPU. salut

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Introduci modelul/parola greşit de mai multe ori, apoi selectezi opţiunea "Model/parolă uitată", te conectezi la net ( pe conexiunea de date sau prin wi-fi ) şi introduci contul/parola Google ( sau îţi cere datele contului de gmail )!
Dacă NU le ştii sau sunt incorecte ( ori nu le recunoaşte ), atunci TREBUIE să faci "factory reset" ( revenire la setări de fabrică ), sau "hard reset"!
Evident, dacă faci "factory reset" ( revenire la setări de fabrică ), sau "hard reset" PIERZI şi acele poze sad

Toate cele bune!

Întrebări similare