| AndreiIatan2123 a întrebat:

Salut, am un Huawei p20 lite și am o problema la el. A început de acum o săptămână să se supraincalzeasca din aproape orice. Țin să menționez că atunci când se încălzește scade și procentul bateriei incredibil de repede. Ce pot sa fac in cazul asta?

6 răspunsuri:
| NaTuraL9999 a răspuns:

Daca il ai de mult timp...Asta este, e ceva normal ca standardele lui sa mai fi scazut, bateria sa fie uzata si sa nu mai tina cum tinea ca atunci cand era nou.
Dar daca nu l-ai achizitionat de mult timp, este posibil sa fi suprasolicitat bateria, fiind un device mai vechi decat ce e pe piata in momentul asta, componentele lui sunt de mai slaba calitate(NU ZIC CA NU AR FI UN TELEFON BUN)
Eu as incerca sa îi dau un factory reset pentru ca este foarte posibil sa ai vreun virus sau ceva(mi s-a intamplat ca si telefonul meu sa fie infectat cu un trojan si bateria imi tinea in jur de 8-9 min si imi apareau tot felul de reclame spam de ecran)
Numai bine!

| anonimg a răspuns:

Eu am un Xiaomi Redmi Note 5, si nu am avut nici o problema cu el. Chiar acum instalez Android 9.0, pentru ca avea 8.1.
Huawei a fost bun la inceput (daca fost).
Probleme de felul tau apar si la Smasung. Nu stiu de ce aceste doua marci se strica des.

| cyberalex a răspuns:

Prea multe apps deschise în background care folosesc traficul date.
Setează apps pentru ca atunci când le închizi sa nu ruleze în background (FB, FB Mess, WApp, Instagram, skype, update-uri, etc.)

| AndreiIatan2123 explică (pentru NaTuraL9999):

Am sa incerc sa ii dau un factory reset. Mulțumesc pentru sfat! Numai bine!

| Adelin10Dobra a răspuns:

Descărca cel mai recent update la Android

| AndreiIatan2123 explică (pentru Adelin10Dobra):

Sunt la ultima versiune