| InseinMft a întrebat:

Salut, am un iPhone x de puțin timp și nu îmi merg 2 părți de touchscreen (in dreapta in zona tastei "m" și puțin mai sus), o fi de la display sau altceva sau de la baterie? Zic din cauza bateriei deoarece aveam sănătatea bateriei 84% și s-a făcut 87% random și mi se incarca și se descarcă telefonul singur și mi-au zis majoritatea că e sigur din cauza bateriei și nu știu ce să fac.
Dau funda!

5 răspunsuri:
| elemonis a răspuns:

Buna.
Daca mai ai garantie la telefon(stiu ca ai mentionat ca il ai de putin timp, insa nu ai specificat daca e cumparat dintr-un magazin sau la mana a doua) mergi cu el de unde l-ai cumparat, iar ei(angajatii de la magazinul de unde ai luat telefonul) il vor trimite in service.
Daca nu ai garantie la el mergi tu cu telefonul la un service pentru a vedea de ce ai probleme cu touchscreen-ul.

| iDarkness a răspuns:

Afisajul sanatatii bateriei poate fii o eroare software. Ia-o logic, problema ta este legata de panou, display, touchacreen, cum vrei sa-i zici. Fugi cu el la GSM|Garantie pentru o constatare.

| InseinMft explică (pentru elemonis):

E luat la mana a 2 a, dar pe 3utool îmi arată că bateria e de 2300mAh, nu de 2700 și cv sau cat e normal

| InseinMft explică (pentru iDarkness):

Nu am garanție la el, dar îmi merge zona aia doar daca incerc sa apăs de mai multe ori în acea parte, nu știu dacă e neapărat de la display că eu nu l am scăpat niciodată jos, doar l am forțat la început cu jocuri și se incalzea

| iDarkness a răspuns (pentru InseinMft):

E secand hand. discutia ia sfarsit. du-te la GSM.