Așa cum probabil bănuiești, bateria ta e pe ducă. Poate fi schimbată la un service dacă e cazul.
Nu este replica, il folosesc de asera, pozele le scoate super bine, tot merge perfect in afara de baterie, vreau sa va spun ca cel de la care am luat telefonul se juca in jur de 3-4 ore pe zi pe el.
Una sau mai multe aplicatii in functiune iti consuma resurse multe, ca urmare si curent pe masura.
Intr-un astfel de regim solicitant si bateria se va duce repede.
Nu prea conteaza cat timp se juca, ci de cat timp l-a cumparat.
Oricum, baterie este cel mai probabil.
Telefonul este facut ca sa tii deschise maxim 2 aplicatii; altfel... suprasoliciti bateria si pentru asta chiar poate exploda.
Nu cumva ai vreo husa groasa pe el. Husa pe lângă faptul că nu îl protejează de lovituri, îl mai și izolează termic.
Nu este de la tn.Mai toate terminalele S65 Edge au problema asta. Daca vrei sa te convingi uite-te si pe Emag la recenzii si ai sa vezi ca mai toti intampina problema asta
Amice,toate S6 Edge-urile au problema cu incalzirea. uite-te si pe emag.NU ESTE DE LA TEL LUI
După 3 ani vrei ca bateria să fie fresh? O fi incălzirea de la soare (incă nu suntem amici))
Nu ai inteles...zic ca toate modelele de S6 Edge au problema cu incalzirea.Am un prieten care recent si-a luat un S6 Edge si singura lui problema din ce mi-a zis este faptul ca se incalzeste.Nu conteaza vechimea la S6 Edge, el oricum se incalzeste.Da poate dupa 3 ani mai rau ca la inceput, dar asta este o problema comuna la S6