Daca nu sti email.ul nu cred te ei te pot ajuta, dar poti creea un nou cont cu care sa te conectezi la telefon pana cand iti aduci aminte de vechiul email.
Sper ca te.am putut ajuta
Daca i ai dat restart din fabrica ti s au sters toate, jocuri ce mai aveai tu deci poti sa iti bagi din nou a acelasi email odata ce s-a dat RR s-a terminat, toate sunt sterse si poti sa tii faci alt email\email. Asa am facut si eu.
Ala e ca un fel de icloud.si nu se poate sterge daca are o versiune noua. Sau daca in caz poate, o sa iti ceara vreo 100-200 de lei. Daca are versiune mai veche, si ai un laptop sau calculator in casa, poti viziona tutoriale pe yt si il poti face si tu. Eu am facut de multe ori.
Am eu răspunsul! Salut! Poate te pot ajuta. Am aici un video-tutorial. Daca ai Instagram, întra pe el, dă-i la search si cauta DafTrucksTurk. Nu am poza de profil.Ei bine acolo vei găsii un tutorial. Daca nu funcționează nu te mai pot ajuta altfel, si în cazul in care nu vezi imaginea full iti scriu aici ce trebuie sa faci :
- Întra la apel de urgență
- Apasa pe inf. In caz de urgenta
- Apasa pe acel creion din dreapta sus ( editare) si apoi dai pe adăugare persoana in caz de urgenta. Selectează orice contact ( ar fi trebuii sa ai salvate pe cartela ). Apoi trimite-i mesaj acelui contact information... Dar șterge nr si scrie 11 2 ( unu unu SPAȚIU doi ). Trimite orice. După care Apasă pe apelare. Șterge numerele si apoi scrie ( *#*#4636*#*# ). Apoi Apasă pe statistici de utilizare si Apasă pe săgeată din stânga sus. Te va directiona la setări. Resetează-l. Dacă din nou îți cere mai fa asta o data, dar acum, când intri la setări, Apasă pe mediu de stocare, sau mai simplu direct pe aplicații. Apasă pe APLICAȚIA GOOGLE, si Apasă jos unde scrie NOTIFICĂRI. Apasă pe iconița SETĂRI. Activează feed. Apasa pe nu si apoi scrie aptoide. Instalează aptoide si apoi instalează apus launcher. Deschide-l întra înapoi pe aptoide si scrie all in one gestures. E o aplicație pe care e desenat un deget urmat de o linie pe un font albastru. Instalează-o. Apasa pe hard keys si atribuie la butonul "back" înapoi si la "home" apus. Dacă poți pune si aplicații recente pe butonul "aplicații recente" apoi întra pr browser si instalează-ti APKPURE. Este un magazin cv mai bun decât aptoide. FUNDĂ?
Alooo traim in 2018, bug-urile astea sunt deja vechi si rezolvate, nu-si mai au locul (decat daca ai o saracie de tel care nu trece de Android 5.0
CAND RAHAT va intelege lumea odata pentru totdeauna sa NU-SI MAI UITE CONTUL DE GMAIL CA O SA SE INTAMPLE ASTA....Serios acum tu cand ai vazut cate thread-uri sunt pe aceasta intrebare nu te-ai gandit si tu ca poate ar trebui sa-si aduci aminte contul?
Da sunt mai multe metode pentru a trece de FRP, eu cunosc una foarte buna, care pur si simplu dte trece de FRP (Contul google), dar ma indoiesc ca multi din RO o stiu, asa ca cel mai probabil intr-un service iti vor face o resoftare...
Nu te mai lua dupa toti oligofrenii care comenteaza de-a-n ***. Du-te linistit la orice service GSM care iti poate reformata complet telefonul si nu vei avea nicio problema. Succes.
Ce sa repare? Ca nu e stricat. Poate memoria ta daca ar putea. Fa-ti alt cont de Google.
Aoleo! I-auzi asa de rau a ajuns Alcatel? DD Oricum nu as cere mult de la un Alcatel U5, dar chiar asa sa mai mearga bug-uri de genul pe CUstom ROM-ul lor care mai este bazat si pe Android 7.1, ce sa zic nasol, astfel de bug-uri nu mai sunt nici in Android-ul stock de la Google, problema este de la Custom ROM-ul lor (adica Android-ul lor modificat.
De ce sa zic ca si tel-ul meu avea un Custom ROM modificat, bazat tot pe Android 7 (Am avut MIUI 9/10),dar nici nu se punea problema de asa ceva. Ca sa nu mai zic ca bug-uri din astea' nu cred ca mai sunt nici pe J5 2016 (ca sa nu zici ca dau exemplu doar MIUI, Samsung au Samsung Experience).