Da n-are cum sa fie bateria, doar daca ar fi bateria nu ar trebui sa faca minuni de genul, incearca un factory reset, daca nu merge du-l la un service, cred ca garantia nu o mai ai daca ai facut root, adica oricum, daca ai facut root o pierzi la sigur, da nu stiu daca isi pot da seama daca i-ai facut unroot.
Unele telefone "imbatranesc" si au nevoie de un factory reset.Adica sterge toate aplicatiile si pozele etc din el si revine la setarile din fabrica. Daca vrei sa faci asta iti recomand sa salvezi fisierele importante si eventual sa scoti cardul de memorie la reformatare. Daca nu sti cum sa faci asta, intri in setari si depinde ce android ai, cauta"creare copii de rezerva si revenire la setarile din fabrica"Asta ar trebui sa rezolve problema
Din pacate i-am facut si factory reset, de multe ori chiar, dupa un flash se cerea ba factory reset, ba cache reset, ba dalvik cache, sau chiar toate o data. Am tinut un rom, mai exact CyanogenMod 11.0 KitKat 4.4.2, in jur de 5 saptamani, pana mi-a aparut problema asta, si i-am dat de vreo 2 ori factory reset cu unroot complet dar degeaba, ii mai fac o data si sterg absolut tot din el, cu microsd scos.