Poti sa resetezi telefonul dar nu cred ca iti convine pentru ca vei pierde unele date sau poate nu ai conexiune la net.Mi s-a intamplat si mie dar nu mai stiu exact ce am facut. Funda?
Și eu am aceeași problemă și nu știu cum să o rezolv. Eu am Samsung Galaxy S3 mini. Dacă ai găsit vreo soluție te rog să-mi spui și mie, merci; 3
Poti inchide telefonul, sau dai un restart si apoi problema cred ca e ca si rezolvata. Mie asa imi mergea. Succes
Restart sau resatare la setarile din fabrica? Pentru ca restart am dat si nu merge.
Du-te la Setari; Manager de aplicatii; dai la toate aplicatiile; dai in jos si vezi daca ai dezactivat descaracarile. Activeaza-le si iti va merge. Am avut fix aceeasi problema. NU DA RESET LA TELEFON)
Johnny, mersi fain ma aveam acceasi problema, mersi mult de tot.
Ma stiu cum e si mie mi s-a intamplat la fel... Deci fii atent asta merge 100%,
te duci la Setari, dai la aplicatiii apoi dai la toate / all si dai la ultima din lista, adica Manage Aplication sau ceva de genul si dai enable... asta e tot si o sa mearga perfect.
Mersi fain omule
Mersi fain omule MrRolland
Nu mergee
Ma dai la setari > aplicatii> all> la ultima manage app sau ceva de genu asta si dai enable! merge e foarte simplu.
Poti rezolva problema destul de usor fara sa pierzi date, fara sa restartezi etc.
Procedezi asa: setari/aplicatii/magazin play, dezinstalare actualizari si apoi stergere cache.
Auziti alta solutie mai exista? Eu am aceeasi problema aparuta astazi, am incercat chestia cu cache si nu a mers....Am revenit chiar la versiune Google Play din fabrica.
Salut, intra tot la Setari/Aplicatii/Toate si apoi cauta instrument descarcare si activeaza. Eu asa am rezolvat problema. Bafta!