Poti sa resetezi telefonul dar nu cred ca iti convine pentru ca vei pierde unele date sau poate nu ai conexiune la net.Mi s-a intamplat si mie dar nu mai stiu exact ce am facut. Funda?
Poti inchide telefonul, sau dai un restart si apoi problema cred ca e ca si rezolvata. Mie asa imi mergea. Succes
Restart sau resatare la setarile din fabrica? Pentru ca restart am dat si nu merge.
Poti rezolva problema destul de usor fara sa pierzi date, fara sa restartezi etc.
Procedezi asa: setari/aplicatii/magazin play, dezinstalare actualizari si apoi stergere cache.
Și eu am aceeași problemă și nu știu cum să o rezolv. Eu am Samsung Galaxy S3 mini. Dacă ai găsit vreo soluție te rog să-mi spui și mie, merci; 3
Auziti alta solutie mai exista? Eu am aceeasi problema aparuta astazi, am incercat chestia cu cache si nu a mers....Am revenit chiar la versiune Google Play din fabrica.
Ma stiu cum e si mie mi s-a intamplat la fel... Deci fii atent asta merge 100%,
te duci la Setari, dai la aplicatiii apoi dai la toate / all si dai la ultima din lista, adica Manage Aplication sau ceva de genul si dai enable... asta e tot si o sa mearga perfect.
Ma dai la setari > aplicatii> all> la ultima manage app sau ceva de genu asta si dai enable! merge e foarte simplu.
Du-te la Setari; Manager de aplicatii; dai la toate aplicatiile; dai in jos si vezi daca ai dezactivat descaracarile. Activeaza-le si iti va merge. Am avut fix aceeasi problema. NU DA RESET LA TELEFON)
Johnny, mersi fain ma aveam acceasi problema, mersi mult de tot.
Salut, intra tot la Setari/Aplicatii/Toate si apoi cauta instrument descarcare si activeaza. Eu asa am rezolvat problema. Bafta!