| viorica1983 a întrebat:

Aș dori să îmi cumpăr un card de memorie pentru telefon și nu am idee de ce capacitate/GB să fie, ce îmi recomandați?

Răspuns Câştigător
| Mariu0699 a răspuns:

Pai depinde ce telefon ai, si care este maximul de Gb pe care il poate avea cardul pentru a putea functiona in telefon. Poate sa fie de 8Gb/16Gb/32Gb/64Gb/128Gb/256Gb. Pana la 2048 Gb
Cele mai bune carduri pentru telefon, m-a invatat un prieten ca atunci cand merg intr-un magazin sau cand comand de pe net, sa cumpar cardurile "SanDisk"
Eu am un card de 32Gb.
Si sa fii atent ca pe card sa nu scrie altceva decat gen "SanDisk 32Gb Ultra", dar tu iti iei de cata memorie vrei. Si daca de exemplu telefonul tau poate suporta un card de 128Gb, sa nu iti iei niciodata un card care sa aiba suportul maxim fiindca daca vei face asta, telefonul va avea lagg-uri si nu iti va placea. "Sandisk" sunt cele mai bune carduri pentru telefon si pc, si sa nu asculti ce iti spun vanzatorii findca abia asteapta sa vanda lucrurile mai rele pe care lumea nu le cumpara. Sper ca esti multumit, bafta♥️

13 răspunsuri:
| Bogdan70001 a răspuns:

Pai depinde...cati GB are telefonul, cat suporta cu card si ce faci de obicei cu el.
Eu am 32GB la telefon si inca un card de 32GB si nu am probleme,adica nu a fost nici prea mult,nici prea putin, DAAAR eu flash-uiesc foarte multe pe telefonul meu, am Custom ROM-uri, Magisk, SuperSU, moduri si altele
Sa zicem ca telefonul tau are 8GB, atunci
- Pentru poze, 16GB
- Pnentru jocuri 32GB
- Restul depinde

Sa zicem ca ai 16GB
- Pentru poze 8GB
-Pentru jocuri, 32GB
-Restul depinde

Sa zicem ca ai 32GB
-Poze, 8GB
- Jocuri 16GB (sau 32 depinde de ce joci)
- Restul depinde

Funda? happy

| viorica1983 explică (pentru Bogdan70001):

Pentru muzică?

| anonimg a răspuns:

Spune-ne ce telefon ai (marca si model), si de asemenea cati bani ai putea cheltui pentru un card.

| Bogdan70001 a răspuns (pentru viorica1983):

Aaaa pai muzica daca o iei in format MP3, 4GB + memoria telefonului care sper ca este macar de 8GB este destul happy
nu uita de funda daca te-am ajutatwinking

| Mariu0699 a răspuns (pentru Bogdan70001):

Poti sa iti bagi orice pe card oricare ar fi capacitatea sa, nu inseamna ca daca ai un card de 8Gb nu poti sa-ti bagi jocuri, poti sa-ti bagi cate incap. Nu este un card care sa fie doar pentru un singur lucru gen muzica/video/jocuri/file-uri.
Si cum am zis, Sandisk este cel mai bun. Plus ca telefonul cu acest tip de card are prestatiile putin mai bune. Si nu se cere funda laughing)

| viorica1983 explică (pentru anonimg):

Am un Samsung Galaxy J3 2016 și pot cheltui până la 200/lei pe un card.

| Mariu0699 a răspuns (pentru viorica1983):

Pentru j3 2016 poate suporta pana la 128Gb din cate am vazut, dar iti recomand un card de 64Gb ca sa nu ai probleme cu telefonul.
https://m.emag.ro/......DT084KBBM/

| anonimg a răspuns:

Iti recomand cardul acesta: https://www.emag.ro/......D074XNBBM/

Raport pret-calitate este cel mai bun. De asemenea are si rata de citire/transfer de date de 100 mb/secunda care conteaza foarte mult (Altele care au viteza de doar 80 mb/secunda costa mai putin, dar nu le recomand pentru ca telefonul se va misca mai greu). Cel recomandat de mine costa 150 de lei si este acceptat de telefonul tau.

Si dupa cum spune aici: https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j3_(2016)-7760.php#j320fn telefonul tau suporta carduri de pana la 200 GB inclusiv. Dar acelea sunt mai scumpe de 200 de lei.

| viorica1983 explică (pentru Mariu0699):

Cardurile "Kingstone" sunt bune fiindcă am văzut foarte multe pe eMAG la un preț destul de mic?

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Mariu0699):

Amice nu mai comenta daca nu ai inteles.Ce am scris mai sus a fost strict o recomandare, nu o necesitate.

Da, din cate am vazut sunt bunicele si am vazut ca se vorbeste bine. Dar daca e sa mergi pe sigur e mai bine "Sandisk" ultra, sau extreme care costa putin mai mult
Dupa cum am zis, vei avea o memorie foarte mare si telefonul, datorita cardului SanDisk, care are aproximativ 100 mbps (sau putin mai mult), va capata mai multa viteza

| viorica1983 explică (pentru Mariu0699):

Ce zici de acesta, este bun?
https://m.emag.ro/......DF74XNBBM/

Da, este foarte bun. Ma bucur ca ai ales sa te uiti la o capacitate mai mica, decat memorie multa si sa nu ai ce pune. Mai bine asa. Multa bafta♥️