| Cerbul47 a întrebat:

Salut,As vrea Sa inlocuiesc Asus Zenfone zoom 64 gb, 4gb ram cu un Samsung Galaxy S7 Edge Sau iphone 6S plus.Ar fi ok sau sa raman cu Asus?

Răspuns Câştigător
| Mihaela_Emilia_2004 a răspuns:

Din punctul meu de vedere, gama Samsung este mult mai bună și mult mai dezvoltată mă refer că Samsung-ul este foarte bine dezvoltat in software. Iphone-ul de obicei este sub Samsung din diferite motive.Acum de la S7 edge în sus se aseamăna cu telefoanele de la Iph7+ încolo, și telefoanele din gama Apple sunt bune, dar Samsung-ul le depăsește și îți zic să nu îți iei iphone că faci cea mai mare greșeala.Al meu la frig se stinge deși este full, dacă îl tin mai mult de 10 minute în apa moare, în schimb Samsung-ul îl poti tine și o ora si nu are nimic.Am făcut un test cu 2 vechi telefoane (J5 2015 si Iphone 5s) Le am ținut pe ambele în apă timp de o oră.J5-ul a rezistat la apă,l-am putut folosi mereu, chiar și acum merge, în schimb iphone-ul nu a mai funcționat deloc, avea ecranul alb si se auzeau diferite zgomote din el, precum ceva ar tipa laughing facea scurt circuit.
Zic sa iti iei Samsung nu Iphone.

6 răspunsuri:
| Alinutzaaly14 a răspuns:

Nu prea cred mie mi se pare mult mai bun Samsung decât Asus?

| Cristian_Cristi_1986 a răspuns:

S7 este mai bun decat celelalte doua variante pe care le ai specificat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Merită să-l înlocuiești cu S7 Edge.

| gelu1970 a răspuns:

Tu vrei sa faci schimb sau sa cumperi un 7edge?

| gelu1970 a răspuns:

Cerbule vrei sa spui ca o sa iei Samsung ca sa poti sa il arunci in acvariu?

| Cerbul47 explică (pentru gelu1970):

Auzi la el.Adica vrei Sa spui ca pestii nu merita sa mai afle o informatie noua sau sa se uite pe Youtube? Asa cv...