Nu au bluethoot, e un sistem de trimis chestii intre iphone uri. Norocul lor e cu whatsup si messenger ca altfel ar fi izolati de restul lumii. Iti recomand Huawei daca chiar nu vrei Samsung. Pe Android ai mult mai multe aplicatii decat pe IOS + poti instala aplicatii cu bani in google play moca de pe google, ca sa faci asta pe Iphone trebuie sa l decodezi ( un fel de root la Android), adio garantie, ii scade valoarea la telefon si nici nu l poti face la loc, eu cu telefonul meu jonglez cu sistemele de operare, daca vreau ala nou 7.0 chiar daca oficial nu l pot actualiza pe al meu il gasesc pe net si fac actualizare manuala cu Odin. La Iphone e labareala cu contul ala Icloud ( destul de complicat sa l faci), uiti parola se intampla ceva trebuie sa l duci la service sa l deblocheze ca e destul de complicat. Numai zic ca Iphone are in componenta piese Samsung. Iphone 6 ala e de fapt un Samsung S5 daca nu ma insel sau chiar 4. Daca S3 ul meu e la acelasi nivel ( performanta, in special acelasi procesor) cu Iphone 5. De ce sa dai dublu pe un telefon? Doar pentru brand nu merita. Numai merge treaba asta cu brand ul ca au inceput si ei sa lanseze un telefon la 6 luni -1 an.
Salut am auzit că la orice de iPhone îi lipsesc aplicații. Un exemplu la iPhone 4 și la toate iphon-urile le lipsesc bluetooth pur și simplu nu au sau nu merg. Și atunci când vrei să încerci cu minute și net de blochează. (Tu sa singur sati activezi cu cod)
Așa am auzit depinde totul de tine.
Cel mai bun telefon posibil sunt telefoanele cu sistem de operare symbian, cele de la Nokia.
doar nu iti vei folosi ultimul model de telefon pe post de consola jocuri, nu se compara ca un PC, Laptop. etc.
Mersi de parere! Nu stiu care e chestia cu bluethoot, la iphone 6 am vazut ca functioneaza bluethoot
Functioneaza bluetooth doar pentru conectare casti, boxe. nu pentru transfer de fisiere intre telefoane,
eu merge pe parerea cu androidul.
Eu am P9 lite 2017 și sunt foarte mulțumit de el.Îl am de o luna și îl ador.Dar e adevărat se îndoaie foarte repede iphone 6 dar design-ul de la el este tare.
Recomand Huawei p9 lite 2017..chiar și dacă iphone-ul are un design mai frumos
Succes pentru hotărâre
Eu as lua Huawei p9, are cam totul mai bun: desgn mai bun, camera mai buna, procesor mai bun, memorie mai buna, camera mai buna, performanta mai buna, ecran mai bun, baterie mai buna, poate doar sistemul nu e cel mai bun, dar i poti pune un rom de Android mai curat daca te pricepi. Oricum, alegerea iti apartne. Sper aca te-am ajutat!
George12356456 întreabă: