| Vali2343242 a întrebat:

As vrea sa-mi cumpar un telefon dar sunt putin nedumerit. Dispun de un buget de 1.000-1.500 de lei, iar achizitia am s-o fac luna aceasta (aprilie, 2017). Mi-au facut cu ochiul LG G4 si LG G Flex 2 dar am citit pe ceva forumuri din afara ca sunt bune doar in specificatii, iar in viata de zi cu zi lasa de dorit. Telefonul pe care l-am folosit recent, un Allwiew, mi-a lasat o parere foarte proasta. Nu as vrea sa ma incred din nou in aceasta firma, sau Huawei, Xiaomi, etc. Sunt deschis la opinii, totusi. As mai opta pentru un Samsung a3(2017) sau a5(2016), dar nu sunt fan a interfetei acestora si prefer un telefon un pic mai mare. Cel mai mult mi-a placut LG G4 din ce am vazut in review-uri. Nu stiu insa daca inca sa mai merita sa il cumperi la aceasta data. Voi ce spuneti?
Multumesc anticipat!
happy

Răspuns Câştigător
| OnePiece a răspuns:

Daca vrei LG, ia G Flex 2 sau Nexus 5X. G4 are grave probleme de fabricatie (bootloop)...
Huawei P9 lite sau daca mai astepti putin P10 lite (nu-ti fie frica de Huawei, ai garantie si factura in Romania)
Samsung A5 2016.

7 răspunsuri:
| tintareco a răspuns:

Totuşi,eu nu aş renunţa la Allview, sînt foarte mulţumit de P9Energy Lite, raportul preţ-calitate este f.bun.Aruncă o privire :
https://gadgetreport.ro/......-heliop10/

| Vali2343242 explică (pentru tintareco):

Detii acest telefon? Muzica in casti, se aude bine?

| tintareco a răspuns (pentru Vali2343242):

E ultimul răcnet.Se aude super, zici că e quadrofonic.

| eueueueueue a răspuns:

Eu folosesc un LG G4c, asta insemnand varianta mini a G4. Eu sunt multumit de el. Camera frontala si cea de pe spate se descurca foarte bine. Se misca bine, nu se blocheaza, doar ca memoria, pe mine unul, ma cam deranjeaza, avand doar 8GB, dintre care 4GB sunt ocupate cu aplicatiile telefonului.

| Vali2343242 explică (pentru eueueueueue):

De cat timp il folosesti?

| eueueueueue a răspuns (pentru Vali2343242):

Il am de 1 an de zile. L-am cumparat de pe cel.ro. Este un site foarte bun, a doua zi l-am si primit. Muzica se aude perfect

| iulianolaru99 a răspuns:

Poti sa-ti iei un LG g4 linistit, crede-ma.Eu detin acest telefon in momentul de fata si sunt foarte multumit de el.Se misca mai bine ca un s6 la orice(mai ales la jocuri) si la faza asta nu vreau sa se gaseasca cineva care sa ma contrazica pentru ca am avut si Samsung s6.Cat despre bootloop, trebuie sa ai in vedere ca telefonul sa fie fabricat in 2016 si astfel n-o sa mai ai probleme cu el.Pe al meu il am de 6 luni si nu m-i s-a restartat nici macar odata(si este luat la mana doua). Multa bafta!