Daca vrei LG, ia G Flex 2 sau Nexus 5X. G4 are grave probleme de fabricatie (bootloop)...
Huawei P9 lite sau daca mai astepti putin P10 lite (nu-ti fie frica de Huawei, ai garantie si factura in Romania)
Samsung A5 2016.
Totuşi,eu nu aş renunţa la Allview, sînt foarte mulţumit de P9Energy Lite, raportul preţ-calitate este f.bun.Aruncă o privire :
https://gadgetreport.ro/......-heliop10/
Eu folosesc un LG G4c, asta insemnand varianta mini a G4. Eu sunt multumit de el. Camera frontala si cea de pe spate se descurca foarte bine. Se misca bine, nu se blocheaza, doar ca memoria, pe mine unul, ma cam deranjeaza, avand doar 8GB, dintre care 4GB sunt ocupate cu aplicatiile telefonului.
Il am de 1 an de zile. L-am cumparat de pe cel.ro. Este un site foarte bun, a doua zi l-am si primit. Muzica se aude perfect
Poti sa-ti iei un LG g4 linistit, crede-ma.Eu detin acest telefon in momentul de fata si sunt foarte multumit de el.Se misca mai bine ca un s6 la orice(mai ales la jocuri) si la faza asta nu vreau sa se gaseasca cineva care sa ma contrazica pentru ca am avut si Samsung s6.Cat despre bootloop, trebuie sa ai in vedere ca telefonul sa fie fabricat in 2016 si astfel n-o sa mai ai probleme cu el.Pe al meu il am de 6 luni si nu m-i s-a restartat nici macar odata(si este luat la mana doua). Multa bafta!