| MaxKiller911 a întrebat:

Asa,de curiozitate, care telefon este mai bun dintre acestea :
1.ZTE Grand X IN
2.Acer CloudMobile S500
3.Allview P6 Stony
4.Samsung Galaxy SII
5.Sony Ericsson Xperia Arc S

Răspuns Câştigător
| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Buna! Iarasi...
Stiu ca tu ai Grand X IN laughing
Totusi.

1) Galaxy SII
2)Acer CloudMobile S500
3)ZTE Grand X IN
4)Allview P6 Stony
5)SONY Ericsson Xperia ARC S

Da..sa stii ca daca 'pe hartie' este mai bun, nu inseamna ca si in realitate va fi la fel!

Fiecare telefon are avantajele lui! Am tinut in mana un Arc S - este super, dar din pacate aici este clasat ultimul.

Succes; Sper ca te-am putut ajuta!

13 răspunsuri:
| zambéstecapiticateiubeste a răspuns:

.Samsung Galaxy SII

| Octavian007 a răspuns:

Acer CloudMobile S500 pentru ca e mai puternic si decat un S3

| LeganzaMoonwalker a răspuns (pentru Octavian007):

Salut!
Te rog, imi spui si mie cum CloudMobile este mai puternic decat un S3? Stii ca...nu este mai puternic decat un S2, dar un S3!

| Octavian007 a răspuns (pentru LeganzaMoonwalker):

Uita-te la recenzia de la mobillisimo bai geniule
voi obsedati de Samsung...
procesorul S4 dual core se comporta mai bine decat un exynos si este la fel de puternic mai ales ca este dual core nu quad core
in Quadrand Acer scoate 5700 de puncte cu android 4.1 iar s2 scoate 4200
s3 scoate 5352
Inainte sa deschideti gura voi cu samsungurile voastre mai bine documentativa dupa vorbiti
SINGURUL punct slab a lui Acer este bateria

| MaxKiller911 explică (pentru LeganzaMoonwalker):

Nu e din cauza asta...era pura curiozitate...
Si sa stii ca un Arc S nu este asa super pentru ca daca pui cateva widget-uri live pe ecran si lasi 3-4 aplicatii care ruleaza in background are un lag de-ti vine acru...

| MaxKiller911 explică (pentru Octavian007):

Salut! Te-as ruga, daca poti, sa-mi explici si mie cum poate fii o prostie de CloudMobile mai bun ca un S3!?

| Octavian007 a răspuns (pentru MaxKiller911):

Vezi ca nu sti nimic.NU va uitati la prezentari, recenzii, si credeti ca stiti tot.
Sa imi explici u dc e prostie? voi cu S3-urile care va credeti cei mai tari.

Salut! In primul rand un CPU ( procesor in caz ca nu intelegi) dualc-core este mai slab decat unul quad-core, deci aici ai pierdut sad.
In al doilea rand un amarat de CloudMobile nu este de talia unui Galaxy S3, am inteles ca e bun, dar sa nu exageram.
In al treilea rand acest telefon are mai multe puncte slabe, nu numai bateria :
carcasa care scartie si e enervanta, ecranul cam mic, este cam gros si iti dai seama ca la banii aia nu are niste lucruri de calitate...

Ma...deci deocamdata termina cu vocabularul ala de c****t ( "u" si "dc").
Ai testat tu pe vreunul din ele? Ei bine eu DA si pot spune ca un CloudMobile nu se poate masura cu acuratetea unui S3.
Samsung este cu mult mai bun decat Acer si GATA, acestia sunt deocamdata varful.

Ok.'geniule', tu observi ca..limbajul nostru difera? nu cred ca am avut un limbaj de Ferentari, spre deosebire de tine.
Am explicat in foarte multe raspunsuri ca nu sunt Samsungist sau obsedat de Samsung, ci cateodata dimpotriva!
Si chiar voiam sa imi iau Cloudmobile, dar nu am mai prins stoc, mie chiar imi placea telefonul!
Deci nu aleg samsungul din preferintele marcii, ci din experienta personala si din specificatii.

Si sincer, ti-as recomanda eu sa te documentezi inainte de a vorbiwinking
Si apropo..prefer sa ma uit la PhoneDog sau PhoneArena..Am mai multa incredere in ei decat inn...mobillisimo

Da..este o chestie scrisa in biblie! Mi se pare si logic ca un DualCore se comporta mai bine ca un QuadCore!
Si avand in vedere ca cei de la Orange nu au scos inca 4. 1JellyBean, nu pot sa le compar.
Si poate ca ti-ai dat si tu seama ca S2 nu este facut pentru 4. 1JellyBean, avand in vedere ca la momentul lansarii AVEA GINGERBREAD. Nu ti se pare normal ca Acerul sa se comporte mai bine, avand in vedere ca este CU UN AN SI JUMATATE MAI NOU?
Si. Poate in Quadrant (Nu quadrand) este mai bun Acer, dar nu exista o mica sansa ca S3ul sa fie mai bun in toate celelalte benchmarkuri?
Da, as vrea CLAR un S500 pentru un ecran mult mai mic, fara gorilla glass, IPS LCD, memorie interna mica, camera mai proasta, camera frontala mai proasta, dual-core si o baterie proasta, nu?
Si sa fim seriosi...Cum DRACU sa vrei un S500 pe langa un S3?

| MaxKiller911 explică (pentru LeganzaMoonwalker):

In sfarsit un om normal! Multumesc big grin!

Haah laughing
NOI nu ne uitam la prezentari, recenzii si credem ca stim tot.
NOI cu S3urile ne credem cei mai tari...Te cam simti exclus, nu? Singuratic si exclus..Nu stii sa pierzi.tu intotdeauna vrei sa castigi toate discutiile. Hai sa continuam, poate inveti si tu sa realizezi ca mai faci greseli!
NU VEI PUTEA NICIODATA COMPARA UN SAMSUNG DE 500Euro pe un Acer de 200Euro!

Nu mai raspunzi? Era de asteptat...
Poate data viitoare nu te mai dai jmecher!
Am 1000Raspunsuri date in aceasta categorie, si avand in vedere ca am ceva funde, ar insemna ca ma cam pricep. Elektro la fel.
Spune-mi si mie. Daca nu ar conta banii pentru tine, ai avea bani. fara numar. Daca poti sa iti iei S4, Note2, Xperia Z, tu o sa iti iei un Acer, doar ca sa nu iti iei tu un Samsung!
Frate, recunoaste! Eu uram Samsung-ul, dar dupa experienta mea, trecand de la un LG la Samsung este o diferenta! Din cauza asta intotdeauna va fi batalia GALAXY S - iPHONE, nu ACER - iPHONE!