Salut. Depinde si depre ce model de telefon. Daca te uiti la telefonul S8 Plus si la telefonul Huawei P20, atunci ai de castigat mult la S8 Plus:
--->In primul rand, este mult mai rezistent la impacturi
--->In al doilea rand, protectie mai multa impotriva demagnetizatorilor. EX.: Scolile nu permit folosirea telefoanelor in timpul orelor, iar elevii sunt obligati sa isi puna telefoanele in cutii, toate in aceeasi cutie. Dupa un timp, telefoanele se vor demagnetiza.
--->In al treilea rand, bateria sa este foarte rezistenta. Mai stii cand Samsung a pus baterii proaste la telefonul Samsung Galaxy Note 7. Din cauza bateriilor o gramada de telefoane au explodat sau s-au aprins, iar Samsung a trebuit sa plateasca o caruta de bani pentru Judecatorie, daune, etc. Ei sau invatat minte si au proiectat baterii cu autonomie mare dar si ultra rezistente.
--->In al patrulea rand, este mai mare.
--->In al cincelea rand are Android foarte bun si un design excelent.
--->Si dupa o gramada de randuri, pretul este mult mai ieftin.
In plus, este primul telefon cu recunoastere biometrica la iris.
La Huawei P20 Pro, totul este cam invers. Intr-adevar, este bun si Huawei P20 Pro, dar recomand mai mult telefonul Samsung Galaxy S8 Plus.
Acum despre Telefoanele Samsung Galaxy S8 si Huawei P20 Lite:
--->Huawei P20 Lite are un pret mai accesibil si este mai nou decat S8.
--->Samsung Galaxy S8 este mai mic decat S8 Plus dar tot este primul telefon cu recunoastere biometrica la iris si tot el are design bun si protectie la baterie si protectie impotriva demagnetizatarii. Dar cred despre Huawei ca este mai avantajos decat S8 simplu deoarece are buton central si mai multe culori.
Dar daca vrei un telefon cu adevarat mai genial si mai protectiv, acesta este Iphone.
Sper ca te-am scapat de aceasta dilema si ca nu am facut nici o greseala de scriere sau gramaticala.
A8 Huawei a avut niste telefoane dezamăgitoare în trecut dar Samsung e clar ca nu prea. Daca vrei mai bine iti iei un one plas pentru ca la ora actuala one plas 5 e cel mai bun telefon din lume. Asculta-ma. E si one plas 3 da 5 e si ieftin il recomand oricui.
Eu aleg Huawei P20 pentru caracteristici dar ca brand este peste Samsung. O comparație vezi aici https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9107&idPhone2=8161
Ba nu am gresit-o deloc. Uita-te mai pe seara la raspunsuri
Înţelegeam dacă scriai "Big smoke in da house" şi atunci îmi dădeam seama de confuzia ce o va avea săracul indecis.
Salut! S8 si s8 plus au fost o mere dezamăgire, pe cînd p20 a fost un mare succes. P20 este mai nou, deci asta inseamna o tehnologie mai recenta, chiar daca nu sunt asa de diferite cele doua telefoane.
S8 are o baterie mai buna de 3500mAh si p20 are o baterie de 3400mAh( nu e o diferenta mare si crede-mă, nu o sa simti diferenta)
Samsung nu au facut îmbunătățiri prea mari la camera asa ca camera de la s8 nu este prea buna, dar Huawei este renumita pentru calitatea camerei avand 20mp si multe alte utilități, pe cand s8 are o camera doar de 13mp si nu asa de multe utilitati.
Resolutia de la cele doua telefoanele sunt aproape la fel(Huawei p20: 1080 x 2240 si s8: 1440 x 2960) si iarasi nu o sa fie o diferenta mare.
Memoria telefonului este de 64 GB si 4 GB RAM. Poti adauga si doua microSD cards care poate mari memoria pana la 512 GB, dar nu iti recomand pentru ca s-ar putea ca telefonul sa nu fie asa de performant(adica poate sa nu fie asa de rapid) pentru ca 512 GB este prea mult pentru 4 GB ram. Dar Huawei are o memorie de 128 GB si 4 GB RAM.
Huawei p20 nu are headphone jack( adica nu are o gaura diferita pentru casti) dar are o calitate mai buna custic vorbind decat s8, dar s8 are headphone jack.
Sincer, cele doua telefoane nu sunt asa de diferite si eu iti recomand galaxy s8 pentru ca din foarte multe aspecte erau la fel, sau chiar mai bun decat p20.
Dar, pentru ca s8 nu e asa de bun(dar este mai bun decat p20), eu iti recomand sa mai stangi niste bani si sa iti cumperi Huawei p20 PRO care este un telefon revolutionar! In primul rand, are o camera DE 40MP! Care pentru un telefon este extrem de mult(si are 3 camere)! Are 6GB ram si memoria telefonului este de 128GB, are 4000mAh, are o resolutie de 1080 x 2240, are stereo speakers, dar nu are headphone jack etc. Telefonul costa €900 dar chiar merita!
Daca mai ai si alte intrebari contacteaza-ma.
Anonim9876456 întreabă: