| Sandu3 a întrebat:

Salut.Care sunt cele mai bune aplicatii gen AppLock pe care le folositi? Pentru ca as vrea sa-mi pun si eu una si nu stiu ce sa aleg.Telefonul meu are nevoie de service si n-as vrea sa-si bage nasul prin conturile mele cei de la reparatii.Pentru ca din pacate stim cu totii ca in Google Drive, GMail sau sau Google Foto(am dat doar trei exemple)cand vrei sa intri nu te intreaba de vreo parola nici una din ele...pur si simplu intri direct ceea ce supune conturile la niste curiozitati din partea unora si altora.Nu am nimic de ascuns dar se poate sterge muzica, fotografii pe care e posibil sa nu le mai recuperez.Pur si simplu m-a mirat si pe mine faptul ca la acces pe telefon nu te pune sa scrii o parola sau ceva.Pur si simplu intri direct si nici SIGN OUT sau LOG OFF nu exista.Pur si simplu contul ramane descoperit.In sfarsit...m-am lungit un pic cam mult.Deci ideea este sa-mi dati si mie(si multumesc anticipat)idei de astfel de AppLock pe care le folositi.

3 răspunsuri:
| Black13LoL a răspuns:

Nu recomand sa folosesti asemenea aplicatii laughing am avut, doar m-am complicat, pune o parola la telefon si gata, tinand cont ca ii un lucru personal, nu are voie nimeni sa-ti caute tie prin conturi, daca se intampla la un service asa ceva laughing ei bine, scoti bani de pe ei rolling on the floor) dar nu stiu, ocupa mai mult spatiu. Pe aplicatii te poti deconecta de pe conturi.

| Daktary a răspuns:

Instaleaza applock din play store eu pe asta o folosesc.

| Sandu3 explică (pentru Black13LoL):

Nu stiu cum e la tine(dar cred ca la toti e la fel)dar la mine daca ai apasat pe vreo iconita din asta de am enumerat in intrebare-GMail, Google Foto sau Google Drive-am intrat direct.Nu ma intreaba nimic.E normal? In ceea ce priveste deconectarea numai pe YouTube pe desktop am mai vazut asa ceva. Spuneai ca tu te-ai complicat cand ai pus aplicatie app lock.De ce? Ce sa-ntamplat?