anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Ce sa aleg intre s23 ultra si iphone 14 pro max?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Samsungul că e mai ieftin cu 1000 lei. Adevărata întrebare e chiar ai nevoie de un telefon de peste 1000 euro? Produci ceva cu el?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Nu produc neaparat ceva cu el, dar vreau sa ma si tina ani buni.

| Javva a răspuns:

Ambele telefoane nu te vor dezamagii deloc, la performanta sunt similare, alege-l pe cel care iti face cu ochiul mai mult, personal as opta pentru iPhone pentru ca are interfata mai fresh si un design mai elegant, al doilea aspect e acela social pentru ca atunci cand ai iPhone, lumea stie ca ai iPhone, e de neconfundat, fata de un Samsung de 1000 de euro care poate fi confundat cu un telefon de 1000 lei, generic, pentru un ochi neformat.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

De 7000 lei îți cumperi alt telefon odată la 2 ani vreo 7-8 ani ești asigurat

| Frank51 a răspuns:

Ține de gust, personal nu-mi place S23 ultra, ultimul telefon de la Samsung pe gustul meu a fost S21 ultra, acum câteva zile am avut pixel 7 pro și i-am dat retur instant. Acum am un 14 Pro max și nu se poate compara.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am un telefon care în 2021 m-a costat 1250 lei. Astăzi încă îl am ( Samsung A71). Si are doi ani, in martie. Înainte am folosit un Huawei de 1000 ron, cumpărat în 2019 si pe care îl am și azi. Scump nu înseamnă neapărat bun.

Răspuns utilizator avertizat