| BaiatFinut22 a întrebat:

Salut, ce telefon este mai bun per total dintre Oneplus 8T si Samsung Galaxy S20 Fan Edition 5G?

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Mă uitasem inițial pe Altex și l-am găsit la 3500 iar oneplus la 3000. De aici luasem diferența. Văd că pe eMAG în schimb este tot 3000 reducere de la 3600 cică. Nu șstiu ce să zic, foarte mici diferențele între ele. Eu aș merge pe oneplus numai pentru acei 2GB RAM în plus pentru că îl prefer extrem de fluid pe jocuri și orice fel de aplicații, inclusiv multi-tasking. Camera frontală este mai slabă la oneplus pe de altă parte dacă ești fan selfie. Totuși cea principală este cu mult peste FE. Las aici comparația https://www.emag.ro/compare/DP2P02MBM,DQB0K2MBM/

9 răspunsuri:
| ClaudiuM1997 a răspuns:

Personal as merge pe Oneplus pentru Rami in plus, sistemul de operare curat, constructia mai de calitate. Pe Samsung as merge numa daca camera este un mare mare plus pentru tine. Eu am oneplus 8 de 5 luni si Samsung A71 de la serviciu si as merge in orice zi pe Oneplus pentru cat de curat si fluid se misca. Bafta!

| Roberrt21 a răspuns:

Eu as merge pe un Oneplus 8T.

| siriusblack98 a răspuns:

Oneplus 8T fără discuții. Uită-te numai la procesor și deja am stabilit cum stă treaba. Să nu mai zic că este mai ieftin și are și 2GB RAM peste FE.

| Andreea_Brandus_1995 a răspuns:

Eu aș merge pe Samsung. Am telefon Samsung Galaxy S7Edge de aproape 3 ani și sunt mulțumită de el. Rar au fost probleme.

| BaiatFinut22 explică (pentru siriusblack98):

Ma refer la varianta 5G, care vine doar pe SnapDragon 865

| siriusblack98 a răspuns (pentru BaiatFinut22):

Mna, atunci rămâne doar diferența de preț și cea la memoria RAM în favoarea Oneplus. Tot pe oneplus aș merge. Nu văd de ce aș plăti mai mult doar pentru brand.

| BaiatFinut22 explică (pentru siriusblack98):

Preturile sunt la fel ( 3.000 ron ) laughing) de asta sunt asa indecis. Daca Samsung-ul era mai scump nici nu ma uit

Răspuns utilizator avertizat
| al0o0o0 a răspuns:

Cred ca Oneplus 8T