| Garfield_Mario_2000 a întrebat:

Cum dau root la un Xiaomi Mi A1 cu Android Oreo (nom nom nom are gust bun telefonul) adica Android 8.0 si l-am actualizat recent. Am încercat mai multe metode dar nu au mers. Ajutor

Răspuns Câştigător
| serban57 a răspuns:

Aveti idee ce e macar root-ul? Root-ul este o minoră modificare asupra sistemului de operare ceea ce permite accesarea si modificarea fisierelor de sistem. Nu are cum sa strice telefonul. Fac asta mereu cu fisierele pe tot felul de sisteme de operare si dispozitive. Numai daca umbli aiurea prin fisiere cum ar fi cele de boot, există riscul de a strica dispozitivul, dar fiind vorba de un xiaomi, se poate descărca firmware-ul de pe site-ul lor, si flash-ui pe dispozitiv. Nu mai dati informatii eronate.

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Nu te sfatuiesc sa dai root daca nu stii, fiindca risti sa nu mai functioneze nici telefonul sau sa functioneze anapoda.

| Shinderiu a răspuns:

Eu am avut root pe tableta și o sa vezi ca se strica mai repede. Rootul mai mult iti strica telefonul.

| Strepix a răspuns:

Nu fa chestia asta daca nu te pricepi.
S-ar putea sa te risti astfel incat tableta sa nu mai functioneze uniform.
Eu am facut root la un telefon pentru ca functiona greu si aveam nevoie de anumite aplicatii care necesitau o permisiune ca aceasta, insa dupa ce i-am dat reset dupa ceva timp de cand am pus root-ul, telefonul s-a inchis definitiv.

| Shinderiu a răspuns (pentru serban57):

Știu ce e ala, am avut și eu nu mai că eu mă refeream ca poate sțuică telefonul dacă incerci sa îl bagi de pe site-uri cu viruși.

| serban57 a răspuns (pentru Shinderiu):

Eh, aia e fix problema lui ce face cu root-ul. El a intrebat doar cum poate sa faca root-ul pe dispozitivul lui.