| Anonim2003000 a întrebat:

Cum fac să-mi restartez telefonul fără sa îmi pierd datele? Tot ce am scris in notes, poze etc. Am Oneplus 6t și nu am spatiu pentru card in el. Ce as putea face? Daca vă întrebați de ce vreau sa ii dau restart din fabrica, am inceput sa observ niste mici bug-uri și momente in care are lag și chestii de genul (asta după jumătate de an)

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Google drive

| dannyel86 a răspuns:

Daca ai un cablu de date, poti conecta telefonul la un pc/laptop si ai putea salva datele din memoria lui.

| Bizon95 a răspuns:

Daca ai bagat cont google in telefon ala face backup pe cloud... verifica daca e setat sa faca

oricum poti sa faci backup la tot telefonul, in general se face cu software proprietar
nu stiu Oneplus... cauta pe net
e posibil chiar sa poti face direct din telefon pe stick, la S8+ merge binemercic cu un adaptor prin care infig stick-ul direct in telefon
PS daca alegi metoda asta, atunci dupa reset te sfatuiesc sa nu bagi nici un cont ci doar sa restaurezi backukp

| Anonim2003000 explică (pentru Bizon95):

Am făcut backup și mi s-a salvat tot în telefon. Acum trebuie sa bag pe stick? Daca las așa și după dau reset din fabrica o să mi se șteargă backup-ul făcut?

| Bizon95 a răspuns (pentru Anonim2003000):

Backup nu se face in telefon, cred ca ai facut pe cloud
tot ce e in telefon, dupa reset se sterge, scapa numai sdcard-ul, dar ai spus ca pe el nu ai spatiu si nu pe el ai facut backup

| gelu1970 a răspuns:

Conectează telefonul la pc și salvează arhivele ce nu vrei să pierzi.