anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, dacă am un iPhone 8 cam cât ar trebui sa pun diferența pentru un 8 plus? Nu îl iau de la magazin, găsesc un gsm prin oraș și nu trebuie sa fie full box

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

între cele două modele noi, este o diferență de vreo cinci sute lei. Rezultă că diferența pe care ar trebui să o dai (uzura telefoanelor la paritate) se păstrează sau scade puțin-puțin

| gelu1970 a răspuns:

Cât de jos te cobori.
Ca sa ai un iphone il iei oricum, desigilat, numai iphone să fie.
Trist. Ca să nu scriu altceva. Așa s-a ajuns in România?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru gelu1970):

Da ce, ne-a făcut mama pe toți cu telefoane noi, sigilate? Cheltuie-ți tu banii cum vrei și nu da indicații altora ca nu e nevoie

| gelu1970 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă era altă marcă o cumpărai sec. hand?

anonim_4396

Nu sunt fanul altor mărci, dar dacă eram luam marca respectivă, atâta timp cât se vând, de ce nu? Fiecare își cumpără ce-și place, iar second hand cumperi pe riscul tău.

| gelu1970 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dreptate.
Iți cumperi un telefon de mâna a doua, scump, cu o durată de viață utila de aproximativ incă 36 luni, și o faci ca să vadă șmecherii din anturajul tău ce telefon ai.
Dovadă că nu ești in stare să alegi un terminal in funcție de utilitatea ce o să ii dai.
Ai ales o marcă, și sh, doar pentru că ești "fan".
Eu cred că e mai mult pentru fraierii ce o să te vadă cu el.
Asta incercam. Să iți dai seama că e o prostie să iți cheltui banii in acest mod. Sau poate ca nici macar nu iți faci probleme in acest sens. Ai suficienți sau au părinții.
Ai facut o alegere tip "BUTUC".
Baftă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cam 500 de lei

anonim_4396

Încercam să-ți explic și motivul pentru care doresc acest telefon: ecran mai mare, baterie mai bună și mai ales cele două camere.Nu aș fi nebun să-mi schimb telefonul doar pentru ochii lumii.Mai sunt și din ăștia dar nu mă pasionează deloc sa ma dau in spectacol