Daca ne-ai zice exact si despre ce telefon discutam, poate am putea sa te ajutam... Oricum, indiferent de brand, ROM-uri oficiale de 9-10-11 pentru device-uri lansate cu 6 sigur nu gasesti, insa daca a fost un model popular, eventual un flagship, cel mai probabil macar pana la 9 au scos baietii ceva si se gaseste pe XDA Forums.
Depinde daca bootloader-ul permite instalarea unui alt sistem de operare. Unele telefoane vin cu bootloader blocat.
Cel mai probabil nu. Ai putea face asta cu Un ROM modificat, asta dacă permite telefonul. Oricum, nu e recomandat. Pe acel rom probabil o sa ai multe bug-uri, telefonul o sa meargă greu din cauza memoriei RAM etc.
Salut! nu ma pricep dar considerand ca are doar 1 gb ram(android 6 matshmallow fiind lansat in 2015, telefonul are vreo 5-6) nu cred ca o sa mearga foarte bine pe o versiune mai noua daca macar reusesti sa faci update
Ah, la chinezarii de-astea stampilate cu un brand local, slabe sanse. Inexistente, de fapt. Fa-i vint si ia un Mi A1 la mina a doua. Maxim 300 RON cred ca e unul in stare buna, si ai si ROM-uri bazate pe Android 12 pe el.
f22c10 întreabă: