E nevoie sa tii telefonul deschis noaptea? Ai persoane bolnave, urgente, etc? Inchide telefonul noaptea sau cel putin inchide sonorul.
Chestia este foarte cunoscută, ideea e că există o piață neagră a bazelor de date pline cu numere de telefon ce sunt trimise unor roboți din diferite țări unde cineva "închiriază" un numar de telefon (specifica acelei țări), pune o taxă pe el iar procedura de țepuire în masă poate începe.
Schimbă providerul, ori numărul de telefon că altfel nu scapi.
Eu am pe telefon o optiune prin care numai persoanele care sunt pe lista mea de prioritati ma pot suna. Fa la fel! Apoi, cu fiecare numar care nu-l cunosti, baga-l in black list (lista neagra). Altfel te va suna pana gresesti si-i raspunzi si atunci o factura uriasa te va anunta ca domnia si prostia se platesc.
Cred ca numerele acelea daca esti atent iti dau beep ca sa suni inapoi si daca esti prostut si mai esti si pe abonament sunt numere cu suprataxa.
pe mine m-a sunat din Macedonia un astfel de nr.
E o gaseala de asta a saracilor din aceste tari ca sa jecmaneasca fraieri, de fapt cred ca numerele sunt trecute prin tari de acestea (Daca e posibil) si nenorocitii din spatele acestei metode pot fi cu totul din alte tari...
Ai grija sa iti dezactivezi mesageria vocală!
În rest ti-au spus ce poți face. Mai putin aia cu schimbarile numărului. Parca e prea tare ai sper sa nu fie cazul inca.
Nici o data nu se știe dar în general țin telefonul pe mut.