| sergiustephan a întrebat:

De curand am cumparat un Nokia lumia 520 de la Vodafone. Telefonul avea prima folie scoasa ( stiti voi, cea pe care scrie caracteristicile ) si cea de pe spate! Nu mi se pare in regula,adica de ce sa-i scoata folia, poate eu nu vreau, mi se pare cea mai mare prostie. Dar am observat ca telefonul nu are nici a doua folie, deci sa inteleg ca m-ai aveau putin si il si pesonalizau, dar stai au facut-o si pe asta, telefonul buteaza cu logo-ul Vodafone si tema era pe rosu! Acum spuneti si voi, ce parere aveti?!

4 răspunsuri:
| adry2001 a răspuns:

Pai asa scrie pe unele telefoane, si tata are Nokia, bine nu foarte foarte bun, dar si pe al lui scria. si apropo l-ai luat la puncte?

| MihaiEdy1993 a răspuns:

E normal ca telefonul sa aiba sigla Vodafone daca l-ai achizitionat din magazinele Vodafone.

| sergiustephan explică (pentru MihaiEdy1993):

Da, dar folia de protectie de ce sa nu o lase, hai prima oricum o dadeam jos, dar a doua care protejeaza display-ul?

| aurora1234 a răspuns:

Eu mi-am luat tot un Nokia lumia 520 din magazinele Germanos, necodat si tot asa nu avea folie, fiind luat de la expozitie si nu am nimic contra, atata timp cat telefonul merge impecabil... Daca tu l-ai luat din cuite, trebuia sa vezi sigilul, daca era rupt sau nu. Daca l-ai luat din magazinul Vodafone sigur este codat, asa ca este normal sa aiba tigla Vodafone. Si in legatura cu tema, iti poti schimba culoare, cu orice culoare vrei. ( eu am indigo big grin ) Sper ca te-am ajutat