| JustMEandME a întrebat:

Salut.
De curând mi am luat în S6 EDGE.
La început căștile (care s originale) mergeau superbine
, eram foarte mulțumit.
Dar la un moment dat, nu știu ce s-a întâmplat, în casca dreapta se aude mai incet iar în casca stânga mai tare.
S au stricat? dacă da, de ce, și care e cauza.
Va rog din suflet,

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu crezi ca noi stim? Crezi ca toti ave m telefon ca al tau? fiecare are altă marcă, si chiar daca am am avea ca al tău, fiecare aparat este diferit, nu toate au aceleasi defecte, dul in service la garantie, ăia de acolo il văd, si i ti zic care e buba, telefonul căstile, mufa, vezi tu acolo la ei cand il duci.

| GeorgyGeoClau a răspuns:

Pai contactul e mai slab in casca dreapta, d-aia se aude mai incet. Cauzele sunt multiple, fie vin cu un defect din fabrica, fie le-ai inghesuit in mod brutal intr-un buzunaras etc si a slabit contactul.

| JustMEandME explică (pentru GeorgyGeoClau):

Și le pot repara/se pot repara.și cam cat m ar costa

| JustMEandME explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ma omule, dacă nu ai ce spune în privință la aceasta întrebare dc mai răspunzi.în plus romana ta...e mai dusa ca răspunsul tău.
Oricum..ms pentru răspuns.

| Pool77 a răspuns:

Cumpara-ti o pereche noua, la 40 de lei gasesti sigilate.

Eu pe ale mele le-am spalat si asa s-au stricat.

| GeorgyGeoClau a răspuns (pentru JustMEandME):

Mie de exemplu atunci cand mi s-au stricat castile le-am aruncat, n-am mai stat sa le duc la reparat, ci le-am cumparat, pentru ca oricum daca te duci la gsm-uri, Altex, Flanco etc. gasesti casti la toate preturile. La gsm-uri nu cred ca ti le-ar repara, pentru ca nu se complica cu chestiile astea stiind ca chiar si la orice colt de strada (vorba vine) gasesti casti de toate formele, culorile, preturile.