| Lolgame a întrebat:

Salut
De la inceput zic că doar cunoscătorii să răspundă
Deci am un buget de 3000 de lei pentru un telefon nou.
Mă gândeam la xiaomi MI6 sau oneplus5 cand apar sau un Samsung Galaxy S8 daca mai strâng ceva bani, dar acum două zile un prieten și-a luat un xiaomi mi mix care e superb și a zis că în iulie apare xiaomi mi mix2 care ar trebui sa aibă marginile și mai mici.Sa mai aștept sau ce sa iau din ce am spus.Btw dacă știți telefoane wow care sa fie gen revoluționare scrieti-le aici.
Mersi anticipat
Dau funda

4 răspunsuri:
| OnePiece a răspuns:

Hmm... S8 (ala cu Exynos 8895), pentru ca procesorul respectiv e mai performant ca Snapdragon 835.

Ia vezi Xiaomi Mi Note 2 la 20 de milioane. Are doar SP821, dar cu ecran de 5.7'' pare foarte bun. Are si update la Nougat.

| Lolgame explică (pentru OnePiece):

Mersi mă mai interesez.Chiar as vrea sa aștept pentru mi mix 2

| GoldenBoy17 a răspuns:

Îți recomand un One plus 3T, ori un Samsung S7 edge. Crede ma. Nu îți lua Xiomi sau ce o fi alea. Degeaba arata ele bine, ca după câteva luni nu ți mai merg cum ar trebui. One plus e o firma foarte serioasa la fel ca și Samsung. Deci ca o lista: ți-aș recomanda un: Samsung S6 edge plus. Un s7 edge. Un One plus 3T. LG g4. Ori un Sony xpera, depinde și de tine. Fiecare are un producător preferat. Al meu e Samsung. Și cam astea ar fi niște telefoane ok la care îți mai rămân și bani. Un S7 edge a ajuns cam la 1600/1700.

| Lolgame explică (pentru GoldenBoy17):

Mersi dar deja am ales un Huawei p10 in principal pentru camera duală