| wzr a întrebat:

Salut! De o luna de zile am o problema cu nr de telefon, la cateva zile primesc apeluri de la diferite numere (pe care nu le am in agenda) spunand ca au gasit un apel de pe acest nr. de telefon (nr. meu personal), dar eu nu am sunat pe nimeni. Am facut 3 sesizari pana acum la Vodafone la Tehnic spunand ca nu au niciun raspuns, ca nu au mai auzit asa ceva. Are cineva idee daca se poate face ceva sau trebuie sa schimb cartela ptc deja numai rezist, am avut 80 de apeluri intr-o singura zi.

5 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Blochează numerele alea, cel mai probabil sunt farse. Ori numărul tău a aparținut unei persoane pe care o cunosc acele numere și le poți spune că nu ești tu acea persoană.

| Andreea201329cu a răspuns:

100% farse, probabil acel nr a fost postat pe undeva, sau daca te ai certat cu cineva poate s-a razbunat.Blocheaza numerele timp de o saptamana si apoi vezi

| Claudiu193729 a răspuns:

Ciudat sa te sune atat de multe numere necunoscute, cred că daca cineva ți ar face o farsă, nu te-ar suna de pe mai multe numere, blocheaza pe toate numerele care te sună, și daca după ce le blochezi pe toate, te mai te suna și alte numere necunoscute, schimba numărul

Bula
| Bula a răspuns:

Cere lista detailata a apelurilor facute, de la Vodafone!
Verifica, daca numerele care te-au sunat au fost intr-adevar apelate de tine!
Daca da, atunci problema este in telefonul tau sau in reteaua Vodafone (de exemplu: cartela SIM).
Daca nu, atunci cineva se joca cu tine.

| I0NUTA a răspuns:

Poti bloca toate numerele pe care nu le ai in agenda. Nu stiu daca este o idee buna, dar stai linistit.